سلام وقت بخیر من سه هفته ای هست که یه برامدی زیر زبونم در اومده رفتم متخصص گوش و حلق و بینی گفت بافتش شبیه زگیل نیست ولی اینکه هنوز خوب نشد نگرانم کرده متخصص بیماری های دهان تو شهرمون نداریمم فقط یه نفر هست که نوبت جدید نداره به نظرتون آنلاین ویزیت بگیرم این متخصص تو شهرمون ممکنه هفته آینده نوبت بده اینم بگم خودم قشنگ متوجه شدم که زائدع داره کوچیک میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
اخه میدونین من یه روز سر گاز داغ داغ بادمجون خوردم بلافاصله بعد از خوردن اون گلودرد شدیدد گرفتم و فکر کردم حساست پیدا کردم به بادمجون رفتم دکتر کلیم امپول و اینا زدم
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
نه دهانی بسیار بسیار پر ریسکههمه ندارندبا بیماری های زیادی که امروزه جوانها به هم منتقل میکنن کار پر ...
خب زنو شوهر چی؟