2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز روانی شده

10224 بازدید | 186 پست

دیروز رفته بودیم طبیعت دختر جاریم از این چادر بچه ها اورده بود دختر منو داخل راه نمیداد اونم نمیدونم از کجا چاقو برداشت رفت پاره کرده یه قسمت چادرو من خبر نداشتم دیدم جاریم از بازوی بچه گرفته کشون کشون میاره پیش پاشدم گفتم چته باهم دعوا کردیم بلند بلند برادرشوهرم اومد گفت خفه شید هردوتون منم گفتم حرف دهنتو بفهم شوهرم اومد دعوام کرد گفت سوار ماشین بشید شما لیاقت ندارید باید بمونید خونه اومدیم خونه از اون وقت یه کلمه حرف نزدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای دعوا و کولی بازی باید بجاش یه چادر بخری بدی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دوتا بچه چند سالشونه؟ فکر نمیکنی بچه شما مقصره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر بچه ای بازیش ندن این واکنش و نشون میده چرا وقتی وسایلشو نمیده میاره با خودش

والا هربچه ای اینکارو نمیکنه دخترشما زیادی خشونت به خرج داده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هر بچه ای بازیش ندن این واکنش و نشون میده چرا وقتی وسایلشو نمیده میاره با خودش

بچه شما هر کس توی بازی راش نده آسیب میزنه به اونا ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.