2777
2789
عنوان

شما باشین میشورین

110 بازدید | 8 پست

من دیشب اومدم خونه مامانم بعد امسال خونه عموم هستیم ک همسایه مامانم ایناست...بعد دیشب خواهر برادرای زنعموم بودن خونشون زنعموم براشون آش و آبگوشت درست کرد من بودم خونه مامانم.برام نفرستاد ی کاسه کوچیک برای مامانم ظهرش داده بود ک من نبودم میدونه من عاشق اش هستم منم دیدم نداد چیزی نگفتم...الان اومدم خونه عموم صبحانه اماده کردم خیلی کمک کردم مامانم و زنعموم در حال ناهار درست کردن هستن عموم اومد قابلمه آش آورد بهم گفت بیا بشورش زنعمو گردن درد داره نمیتونه گفتم من نمیتونم حالم خوب نیست اومدم نشستم...زشته یعنی؟؟دیشب چرا خواهرا و زنداداشش نشستن؟؟خورنده یکی دیگ بود شوینده من باشم؟

ولی عموم رو خیلی دوست دارم نمیخوام ناراحتش کنم این وسط غرورم نمیزاره🤐

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا زندگی در کنار فامیل و رعایت نکات خیلی سخته،بهت حق میدم ناراحت باشی ولی چرا بیان نمیکنی که برا ...

اگ میخواست میزاشت الان بگم هزارتا بهونه میاره خودم رو سبک نکنم بهتره بابام دید بهم نداد همون دیشب رفت برام خرید ولی مهم خوردن آش نیود مهم احترام بود

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
قهر درست نیست خیلی وقته یاد گرفتمبهتر بود بهش می‌گفتی کسایی که خوردن چرا نشستن...اینجوری میفهمید کار ...

زنش پیشم نیست