دخترم تو آزمونی شرکت کرده ۳۵ نفر برمیدارن رتبه اش۳۰ شده تراز ولی پایینه نسبت به نفر اول نفر اول۷ هزار این ۵ هزار بنظرتون ترازو رتبه ربطی به هم دارن نکنه درازش کمه برندارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب وقتی نفر 30 ام شده ینی بقیه تکرارشون زیر 5 هزار بوده مجبورن دختر شمارم بردارن
من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»
رتبه و تراز دو تا چیز متفاوتن. رتبه جایگاه تو رو نشون میده، تراز کیفیت نمرهت رو. ممکنه رتبت بد باشه ولی تراز خیلی پایینتر از بقیه. اگه نفر اول تراز ۷۰۰۰ داره و تو ۵۰۰۰، یعنی فاصله نمرهتون زیاده. دراز یا کم بودن نمره رو فقط با تراز میشه فهمید. ممکنه تو آزمون سخت بوده و ترازها پایین باشه، پس ممکنه ۳۵ نفر بردارن ولی نمرهها زیاد بالا نباشه. خلاصه، رتبهت خوب نیست و تراز هم نسبت به نفر اول پایین، پس احتمالاً نمیبرن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!