2777
2789

میرم تاپیک خواستگار واینا

اغلب از دارایی طرف‌ نوشتن (ماشین ۲۰۶)برای مثال 

کسی ازینکه طرف دارای چه ویژگی با ارزشی هست حرفی نمیزنه شاید اخر ذکر کنن حالا نمیدونم

شایدم اصلا برن سر زندگی بفهمن بی اخلاق ودست بزن داره! یا خدای نکرده هرزه اس وچشم چرون!

برای مثال گفتم .

اینکه فقط به ماشین و دارایی نگاه کنن خیلی بی‌معنیه. طرف ممکنه اخلاقش بده یا بدرفتاری داشته باشه، اون چیزیه که آخرش زندگی رو می‌سازه. پس اول باید به شخصیت و رفتار طرف دقت کنی، بعد به این چیزا. دارایی مهم نیست وقتی آدم بد باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه فقط به ماشین و دارایی نگاه کنن خیلی بی‌معنیه. طرف ممکنه اخلاقش بده یا بدرفتاری داشته باشه، اون ...

دقیقا

من شعار نمیدم

طلاق داشتم همسرسابقم مولتی میلیاردر و. . .و

ولی همسرم الان تو مضیقه اس کارمند زحمتکشه

تنها دارایی مادیش ارث پدر مادرشه بعدها

ولی نمیدونم چرا ویژگی های درونیش  انقد کم وکسری های مادی زندگی مون رو پوشش داده...

اوهوم. ارزشها تغییر کرده

فدات گاهی باید جفتش تجربه بشه

من‌بچه بودم‌جاهل بودم طرف سانتافه اش جذبم کرد وازدواج کردم وطلاق

الان ۳۱ سالمه همسرم ماشینش بدلایلی فروخته ونشده بخره دیگ قبل ازدواج

ماشین خودم دست عشقمه الان 

خدا شاهده از عشق مادرمم عمیق تره عشق همسرم تو قلبم...

اینکه فقط به ماشین و دارایی نگاه کنن خیلی بی‌معنیه. طرف ممکنه اخلاقش بده یا بدرفتاری داشته باشه، اون ...

میشه درخواست بدم گلم؟

امضاتونو خوندم

منم رواشناسی خوندم ولی روان شناس نیستم

از اشنایی باشماخوشحالم

دقیقامن شعار نمیدمطلاق داشتم همسرسابقم مولتی میلیاردر و. . .وولی همسرم الان تو مضیقه اس کارمند زحمتک ...

چرا ازشوهر اولت طلاق گرفتی ببخشید اگه دوست داری جواب بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فدات گاهی باید جفتش تجربه بشهمن‌بچه بودم‌جاهل بودم طرف سانتافه اش جذبم کرد وازدواج کردم وطلاقالان ۳۱ ...

خب تو هم پولداری را تجربه کردی و به اختیار خودت اینو انتخاب کردی پس نمیتونی کسانی که دغدغه مالی را دارند را درک و قضاوت کنی 

بعد هم چرا فکر میکنی هر کی وضع مالیش بده لزوما   دیگه آیتمای مثبت دیگه مثل اخلاق خوب اینا را نداره ؟ 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

چرا ازشوهر اولت طلاق گرفتی ببخشید اگه دوست داری جواب بده

رفت زندان

خلاف کار بود

خائن بود

بد دهن فش میداد گاهی خساست میکرد با اینکه پول پارو میزد

اول زندگی شب عروسی با خیانت خوردم کرد

نازای مطلق بود وزبون دراز وطلبکار 

همینا کافیه بقیشو نمیگم‌گلم

خب تو هم پولداری را تجربه کردی و به اختیار خودت اینو انتخاب کردی پس نمیتونی کسانی که دغدغه مالی را د ...

داره میگه فقط همین موضوع الان واسه دخترا مهمه

ماشین طرف و پولش

دیگه چشمشونو رو بقیه ویژگیاش میبندن