2777
2789
عنوان

میشه بیاید😭

529 بازدید | 87 پست

خیلی دلم شکسته خیلی من 3سال ازدواج کردم و بچه دارنمیشم اما غیرخانواده خودم کسی نمیدونه و هرکسی که پرسیده گاردمیگیرم ومیگم خودم نمیخام

امروز جاریم خونمون بودگفتش ک اره همه میگن فلانی بچه دارنمیشه الکی میگن 

واقعاکاری به حرف کسی ندارم به کسی ربطی نداره اماخیلی دلم شکست من خیلی نذرکردم خیلی گناهام ترک کردم 😭😭

توروخدا برام دعاکنید ازدکتررفتنای بیهوده خسته شدم😭😭

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک ب زودی خدا بهت بچه بده منم میرم حرم فردا دعا میکنم

ممنونم😭

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

تا دیر نشده ای وی اف کنید و زودتر پیگیر بشید انشالله به خواستتون میرسید سنتون بره بالا دردسر داره

کاش به اونجاهانرسم🥲😭

ای وای بگردم خیلی سخته ...از خدا بخواه همه چیز دست اونه...نماز استغفار میگن برای فرزند مجربه‌...دکتر ...

بخداخوندم

چله زیارت عاشورا چله حتی روزه هم گرفتم این ماه خیلی امیدداشتم به خداگفتم بهم نشونه بفرست خیلیی نشونه فرستاد اماهیچی ب هیچی 

چرا تنبلی تخمدان دارم همسرمم اسپرمش ضعیفه😭

این که چیزی نیست درسته یه کم سخت هست اما بهر حال درمان میشی نگران‌نباش

کاش قبل اینک حرف بیادبشه 3سال کم نیست بخدا

بخداخوندمچله زیارت عاشورا چله حتی روزه هم گرفتم این ماه خیلی امیدداشتم به خداگفتم بهم نشونه بفرست خی ...

همشووووون درمان داره...نگران نباش،  الان انقدر علم پیشرفت کرده که خیالت راحت‌.

ان شاءالله خیر و خواسته ات یکی شه زود بچه دار شی...