2777
2789
عنوان

ماهی صد میلیون درمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 56 پست
قشنگ گفتی😂👍حالا همینا خواستگار بیاد با درامد ماهی ٢٠ تومن با کله میرن

یعنی هرکی بگه حقوقش ماهی ۵۰ دروغگوعه و حتما قراره با حقوق ۲۰ تومنی ازدواج کنه؟

۱۳ دلیل برای اینکه........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شاغل نیستم در حال حاضر ، همسرم کارمنده بیس ماهی ۷۰ تا ۸۰ با مزایا ۹۰ تا ۱۰۰

خوب نگو کمه این پول به آسونی بقیه در نمیارن که بگی کم ۵۰ تومن باید پدرت دربیاد تا بدست بیاذ

وای خیلی این آدما رو مخن 

یکی حقوقش زیر ده تومنه یکی ماهی ده تومن فقط خرج قر و فر و آرایشگاهشه بعد میاد به بقیه میگه واااایییی شما زیر خط فقرین🤬🤬🤬آدم دلش میخواد گیساشو بکشه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

عزیزم نفت ، جنوبیم ما ، شغل همسر من سخت هست و تخصصی ، مهندس عملیاتی هست اونم توی جنوب

همسر منم مهندس مین  بارها دور از جونش مرگ رو به چشم خودش دیده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خوب نگو کمه این پول به آسونی بقیه در نمیارن که بگی کم ۵۰ تومن باید پدرت دربیاد تا بدست بیاذ

عزیزم من نگفتم کمه، گفتم هزینه ها بالاست خیلیم بالاست، واقعا ما با همین درآمد توی شهر کوچیک و خونه و ماشین هم داریم تازه یه زندگی معمولی داریم رو به بالا ، لاکچری هم اصلا نیستیم حتی یک درصد

یعنی هرکی بگه حقوقش ماهی ۵۰ دروغگوعه و حتما قراره با حقوق ۲۰ تومنی ازدواج کنه؟

من نمیگم دروغگوعه 

الکی ادای پر توقعارو درمیارن وگرنه ٢٠ تومن با ٥٠ تومن براشون فرقی نداره

من بابام ١٠٠ تومن درماه درمیاره دوتا هم شغل داره کلا هم ماهی ٣ تومن به من که تنها بچشم میده 

من نباید از همسر آیندم انتظار داشته باشم مثل بابام باشه چون بابای من اولش هیچی نداشته پس با حقوق کمتر از نصف بابام هم باهاش میسازم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شما کدوم شهرید چند نفرید ؟ خونه از خودتونه ؟

چی میگی تاپیک خوندی دراومده بود میگفت ۵۰ تومن واسه ی نفر چیزی نیس شما ها ماهی ی میلیاردم بدن بتون میگید کمه دست خودتون نیس

وای خیلی این آدما رو مخن یکی حقوقش زیر ده تومنه یکی ماهی ده تومن فقط خرج قر و فر و آرایشگاهشه بعد می ...

عزیزم کسی که پز پولش رو میده از درون کمبود و عقده داره و اومده اینجا عقده گشایی چون توی دنیای واقعی مجال همچین عقده گشایی هایی رو نداره

من نمیگم دروغگوعه الکی ادای پر توقعارو درمیارن وگرنه ٢٠ تومن با ٥٠ تومن براشون فرقی ندارهمن بابام ١٠ ...

اصن متوجه نمیشم چی میگی چرا به چیز دیگه ربط میدی،خب پس ۵۰ زیاد نیس دیگه واقعا کسایی هستن که همچین حقوقی دارن،خب شما چکار به توقع دیگران از شوهر دارید؟چرا حرص میخوری؟نگاه لطفا بی احترامی نکن و حمله نکن واقعا حرف منطقی نیست

یجوری حرف زدید من روم نمیشه بگم ماهانه چقدر خرج میکنم چون فکر می‌کنید دروغه😐😂ولی یکیشو بخوام بگم ۲۰ تومن شهریه هر ترم دانشگامه:/

۱۳ دلیل برای اینکه........

مهندس مین؟ چقدر جالب نشنیده بودم، انشالله موفق و سلامت باشین در کنار شما

کل زمینهای مین گزاری شده ی قصر شیرین مهران وسومار ودهلران رو این بیچاره ها با کمترین حقوق وکمترین امکانات پاکسازی کردن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔