2777
2789
عنوان

شوهرم فردا رو نمیاد خونه ی مامانم

230 بازدید | 13 پست

خونمون یک ساعتی باهم فاصله داره با مامانم اینا ،من هردوهفته یبارمیام چندشب میمونم شوهر چندین ماه یکبار میاد ،الانم کلی ازظهره میگم ماک اینجاییم توهم بیا فردارو عیده پیش هم باشیم یه سرم ب مامانم اینا بزن هی میگن چرا نمیاد فلان ،گفت بخدا حوصله ندارم ،اینم بگم ماشین نداریم مامانمم گفت زورش نکن عیب نداره ولی خودم خیلی ناراحت شدم ازش

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطش با خانوادت چطوره اسی؟نکنه از خانوادت خوشش نمیاد

والا هربار میاد یه چیزی درمیاره ازشون خداشاهده مامانم ازماخیلی بیشتر دوسش داره بابام حرفی بزنه میگه بابات فلامو گفت 😐

رابطش با خانوادت چطوره اسی؟نکنه از خانوادت خوشش نمیاد

والا هربار میاد یه چیزی درمیاره ازشون خداشاهده مامانم ازماخیلی بیشتر دوسش داره بابام حرفی بزنه میگه بابات فلامو گفت 😐

اتفاقا کار درستیهشوهرش داره از سادگی اسی سو استفاده میکنه

منم همین کارو کردم باهم تویه ساختمونیم چندماه یبار درخونه ی مامانشو بازنمیکنم حالشو بپرسم 

خوب کردی ادامه بده

آره بخدا،گفتم ازاین ب بعدم بگه بریم سر بزنیم فلان میگم من حال ندارم