سلام دوستان میخواستم بدونم راضی بودین؟هزینش چقدرشد؟واینکه تاثیرش طولانی مدت و همیشگیه؟ممنونم ازلطفتون..البته من فقط واسه زیربغل وبیکینی میخوام انجام بدم.
به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
سلام عزیزم بله راضیم کل بدنم به جز دوتا دستام 190 تومن شد درد هم نداشت
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم من حدود 4سال پیش تو مطب خصوصی انجام دادم و اصلا راضی نبودم.تا اینکه با بیمارستان راضی اشنا شدم الان حدود 2ساله انجام دادم واقعا راضییم و به همه پیشنهاد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشگی نیست اصلا. ولی خیلی خوبه به نظر من . البته من الان نمیرم ولی مخصوصا برای ناحیه هایی که گفتی و منم انجام دادم عالی بوده. یک ماه طول میکشه تا در بیاد، بعدشم نازک و مثل پرز میشه. همیشه احتیاج به تکرار داره ولی هر چی بیشتر انجام بدی از نتیجه راضی تری
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ممنون گلم.ولی چقدرقیمتش کم بوده .شما کی انجام دادین؟واسه من گفته شیش تا هشت جلسه واسه اون.دو قسمت هف ...
من تازه دارم انجام میدم گلم این بار که برم میشه سومین ماه