2777
2789
عنوان

سرفه خلطی طولانی مدت کودکان

55 بازدید | 9 پست

مامانا دخترم فقط سرفه می‌کنه ،اولش خشک بود بعدش خلطی شده

انواع داروهای ضد سرفه و خلط آور هم دادم 

نئوتادین و زادیتن و دکسترومتورفان ، فکسوفنادین

مونده لوکاست

اسپری سالبوتامول

اسپری کاتوسین

شستشوی بینی 

شربت بنفشه

شربت پدی کاف

بخدا هرچی بگید دادم

نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم سرفه های خلط دار داشت پنج روز آزیترومایسین دادم خوب شد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چند روز سرفه داشت؟ فقط سرفه بود ؟

اول تب داشت بعد سرفه های خشک و شدید  بردم دکتر چندتا شربت و آمپول م سرم داد یکم بهتر شد ولی یک هفته باز سرفه خشک داشت  بعد سرفه ها خلط دار شدن  بعد دوباره بردم دکتر فقط آزیترومایسین داد گفت ۵ روز ادامه بده از روز سوم خیلی بهتر شد بعد پنج روز خوبه خوب شد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اول تب داشت بعد سرفه های خشک و شدید بردم دکتر چندتا شربت و آمپول م سرم داد یکم بهتر شد ولی یک هفته ...

خداروشکر ،میدونی من اینقدری که این بچه آنتی بیوتیک خورده واقعا هم میدونم بهش اثر نمیکنه هم خودم دارم اجتناب میکنم از خوردن مجددش 

پسر منم خیلی مریض میشه هر بار هم مریض میشه تا چند روز کل زندگیم بهم میریزه  اول تب می کنه بعد سرفه های خروسکی می کنه تا دکتر نبرم آمپول نزنه و آنتی بیوتیک مصرف نکنه خوب نمیشه 

دخترم ۱۴ سالشه اصلا سرما خوردگی هاش اذییت نداره خدارو شکر ینی با یه شربت سرما خوردگی و یه شربت دیفن هیدرامین خوبه خوب میشه ولی پسرم اینجوری نیست تا چند بار دکتر نبرم و چندین بار دارو های مختلف ندم خوب نمیشه 

هفت

بهش گل ختمی خبازی بده 

ببین دوبار بخوره دیگه سرفه نمیکنه

من بچهای دوسال و‌یکسالمو دادم

هفته پیش مریض بودن

دو شب دادم خداروشکر خوب شدن

شمام بدع

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️