2777
2789
عنوان

امشب مهمون داشتیم

567 بازدید | 26 پست

چقدر همه چی خوب بود ظهر انقدر گریه کرده بودم و بی حوصله بودم اصلا دوست نداشتم از اتاقم دربیام 

اما انگاری روحیم بهتر شد گفتیم و خندیدم 

انگاری مشکلاتم یادم رفت 

اما الان که رفتن دوباره دارم برمیگردم به حال بدم 🥲😂

کاشکی هر روز برامون مهمون بیاد 🙁

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

چی شده؟؟؟

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانش طولانیه اما خب مخالفت خانوادم برای ازدواجم

چندسالته چرا مخالفت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خداوکیلی ازدواج چیزی نیست که بخواهی براش گریه کنی این حرف رو بعد از ازدواج بهتر می فهمی الان شاید گارد بگیری

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
چندسالته چرا مخالفت

نمیدونم واقعا هر روز یه بهونه میارن قرار بود بعد از محرم بیان نامزد کنیم اما بازم بابام یه بهونه ی دیگه آورد 

امروز دیگه ناامید شدم مطمئنم هیچ وقت بهش نمیرسم

نمیدونم واقعا هر روز یه بهونه میارن قرار بود بعد از محرم بیان نامزد کنیم اما بازم بابام یه بهونه ی د ...

شغلش چیه و سنش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

گریه واسه مرد ؟ای خدا چرا ما زنا اینقدر ساده ایم نکن دختر نمی‌دونم علت مخالفت خانواده چیه اما در اکثر موارد درست میگن.

من با شوهرم فرار کردم آدم بدی نیست اما لایق من نیست اینو بارها خودش و اطرافیان نزدیک حتی خانواده شوهرم گفتن

خداوکیلی ازدواج چیزی نیست که بخواهی براش گریه کنی این حرف رو بعد از ازدواج بهتر می فهمی الان شاید گا ...

نمیدونم چی بگم دیگه واقعا هر کی یه حرفی میزنه بی حس شدم نسبت به همه چی 

ی چی بگم اگر قسمت هم باشین بخدا قله قافم برین کل دنیاهم مخالف باشن باز مال هم هستین بسپار دست بالایی ...

قربون خدا برم 🥲🥲

امیدوارم هر چی به صلاحمه همون شه 

گریه واسه مرد ؟ای خدا چرا ما زنا اینقدر ساده ایم نکن دختر نمی‌دونم علت مخالفت خانواده چیه اما در اکث ...

نه بیشتر برای بلاتکلیفی برای اینکه انگاری دارن بازیم میدن بهونه های الکی هم من خسته شدم هم اون طرف واقعا کم آوردیم همش میگه بیا فرار کنیم