2777
2789
عنوان

همونم که مشاورم بهم توهین کرده بود

751 بازدید | 50 پست

جوابشو دادم یکم بحث کردیم 

الان 3هفته مونده به کنکور میگه کنسله 

تا موعد مشاوره ایم 4 روز مونده میگه شماره کارتتون بفرس هزینه باقی مونده رو بزنم به حسابت 

اولش بهم برخورد چون میخواستم این 4 روز برنامه بده بهم ولی قبول نکرد میگه شماره کارتتو بفرس

حساب کردم برا 4 روز میشه 70 هزار اینا نمیدونم بفرستم یا نه 

یه وقت فکر نکنه لنگ 70 هزارم؟ بگم نمیخوام بندازش صندوق صدقات؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنگ ۷۰ تومنم چیه. مال خودته مفت که نیومد. اصلا اره لنگ پولتی لنگ ۷۰تومنی خب که چی بزار اینجور فکرکنه. باقیمانده پولته. تازه توهین میکنه و پولتم نمیخوای و اصرارم میکنی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

راس میگی خداییسر فشار درسا خل شدم

من رفتم تاپیک قبلی خوندم. این آقای بی شخصیت به ظاهر محترم واقعا همچین حرفایی بهت زد‌و تو سکوت کردی. تورو خدا بگو دروغه یا سرکاری بود.چطور به خودش‌ اجازه داد😑

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم