2777
2789

کسی بوده تو غربالگری دوم متوجه بشه و تا جواب آمینو و آزمایش‌ها بیاد هفته بیست رد بشه؟

و تونسته باشه سقط کنه؟

یا خداااا هفته ی بیست به بعد بچه خیلی بزرگ شده ، 

چقدر گناه داره 😢

چقدر موقع کورتاژ درد میشه 😭😭😭💔

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یا خداااا هفته ی بیست به بعد بچه خیلی بزرگ شده ، چقدر گناه داره 😢چقدر موقع کورتاژ درد میشه 😭😭😭💔

انشالله هیچوقت پیش نیاد برای کسی

ولی کورتاژ نمیکنن 

و اینکه اگر اینطور بچه هایی به دنیا بیان یه عمر درد میکشن😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااا هفته ی بیست به بعد بچه خیلی بزرگ شده ، چقدر گناه داره 😢چقدر موقع کورتاژ درد میشه 😭😭😭💔

دیگه زایمان طبیعیه ، کورتاژ نمی کنن که گلم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خدایی نکرده نی نیت مشکل داره ؟؟؟؟

جواب آزمایش دومم ریسکش بالاست

من شنبه هیجده هفته ام

اگر سونو هم مشکل داشته باشه یا دکتر بفرسته آمینو تا جوابش بیاد من میشم نوزده هفته

نمیدونم باید چیکارکرد

الانم خوردم به تعطیلات دسترسی به دکتر ندارم دارم دیوونه میشم

انشالله هیچوقت پیش نیاد برای کسیولی کورتاژ نمیکنن و اینکه اگر اینطور بچه هایی به دنیا بیان یه عمر در ...

اِن شاءالله 

یعنی از روش دیگه ای برای سقط استفاده میکنن؟ 

آره عزیزم میدونم چاره ای نیست ولی اِیکاش یه راهی بود که اینطور بچه ها بدون درد سقط میشدن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

دیگه زایمان طبیعیه ، کورتاژ نمی کنن که گلم

واقعأ ؟ اطلاع نداشتم 

ممنون که گفتی عزیزم