2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شخصیت بالغ و مستقل و امن و سالم

چه برای دختر چه پسر

حالا دیگه اینکه این شخصیت به شخصیت خود فرد هم بخوره بتونن همو بپذیرن هم هست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

از نظر مردا 

تو سری خور باشه 

مهریه نخواد 

۲۴ بگه چشم 

پول لباس و آرایشگام نخواد

هرچیم خانواده گفتن بگه باشه 

از خونم بیرون نره 

۲۴ بشوره بسابه

بیرون رفت چادر بزنه 

با هیچ مردیم حرف نزنه 

ارث و جهیزیه خوبیم بیاره

۲۰ دقیقه ای عضو شدی یه تاپیک هم زدی سرعت عمل و😂

یه مردی که عضو نی نی سایت نباشه رو انتخاب کنه خوبه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ینی عاشقشم ۲۰ دیقه پیش عضو شده اولین تاپیکشم اینه

والا 

فقط اومده این سوال مسخره رو‌ بپرسه ما براش معیار تعیین کنیم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

نجیب با حیا ، اشپزیش خوب باشه ، مادرش خوب ب خونه زندگی ش برسه تنبل نباشه دور از جون ، کینه ای اتقام بگیر نباشه دلش صاف باشه با همه ، پدرشم پولدار باشه نور علی نور هس ، کارای هنری هم یاد داشته باشه هم خوبه ، قیافشم بد نباشه که بچتون خوشگل بشه ، ممایل ب سمت لاغری باشه چون تنبلی تخمدان بیشتر تو چاق هاس

چند سالتونه؟ معیار های دهه های مختلف فرق داره

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند