2777
2789
عنوان

منطقتون چیه ک میگید اسنپ وتپسی امنه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 29 پست

امن ک یقینن نیست

گرچه طبق شنیده هام تپسی بهتر از اسنپه رسیدگیش

چون هر سری مجبوری به راننده امتیاز بدی

بد باشه سریع زنگ میزنن علت رو جویا میشن

برعکس

اسنپو زنگم بزنی عین خیالشون نیست

اما نکته مهمش اینه سریع نقطه زنی میشه کرد !

لوکیشن مشخصه

مسیر مشخصه

سریعتر پیدا میکنن

همون شبی ک این دختره بنده خدا گم شد

سریع اسنپی ک رسونده بودتش رو پیدا کردن

اینیکی رو نتونستن چون شخصی بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب از نظر شما تاکسی خط و... امنه؟ باز اسنپ پیگیری میشه

همین باز یه راهی هست اونا محدود ترن کد تاکسیا که اصلا قابل رویت نیست به در تاکسی نوشته چطور میشه من وقتی میخوام سوار بشم به راننده بگم صبر کن اول کدتو بنویسم بعد سوار بشم وسط خیابون با ترافیک و هزار مشکل من نمیدونم گدوم عقل کلی تز داده کد رو روی در بنویسن حداقل باید رو شیشه جلو بود

کاش میشد بشی🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چکار کنیم نظرت چیه بشینیم خونه جایی نریم و صبح تا شب بزنیم تو سر خودمون 

خو امکان هر اتفاقی هست تاکسی های سطح شهر هم همین گیریم پیداشون کردن که چی

برا هر چیزی بخوایم اینجوری فکر کنیم که باید دو متر قبر بکنیم بریم بمیریم 🫥

منم هیچ اعتمادی ندارم

قبلا توی هر محله یه آژانس بود که بیشتر راننده هاش از اهالی همون محل بود مدیریت آژانس ازشون ضامن می خواست خلاصه یه اعتمادی بود ولی اسنپ و تپسی هرگز اعتماد ندارم مگر اینکه گروهی سوار ماشین بشیم که بتونیم ما به راننده تجاوز کنیم🤣 شوخی کردم ولی گروهی سوار شیم خطری نداره 

اشهد ان علی ولی الله

تا اونجا که یادمه میرن به مرکزش اونجا بررسی میشه البته هیچ چیز صددرصدی وجود نداره احتیاط‌های لازم رو باید انجام بدیم گوشی شارژ داشته باشه لغو سفر رو نزنیم اطلاعات سفر رو به یکی از نزدیکان بدیم تو نقشه نگاه. کنیم که راه دیگه ای مارو نبره 

امن ک یقینن نیستگرچه طبق شنیده هام تپسی بهتر از اسنپه رسیدگیشچون هر سری مجبوری به راننده امتیاز بدیب ...

ن اسنپم واقعا عالی پیگیری میکنه من چندبار امتیاز کم دادم و علتشو نوشتم خودشون زنگ زدن کامل ازم جریانو پرسیدن و بعدم لغو امتیاز کردن رانندرو

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

امن ک یقینن نیستگرچه طبق شنیده هام تپسی بهتر از اسنپه رسیدگیشچون هر سری مجبوری به راننده امتیاز بدیب ...

آره دقیقا تپسی همینه، من امتحان کردم، یکی 3 بار اخطار بگیره توقیفه

اگه بخوای اینجوری زندگی کنی که کلا نباید به کسی اعتماد کنی

حتی خواهر برادرت

نباید از جات جم بخوری 

سر کوچه هم نرو چون ممکنه کیف قاپی کنن کوچه خلوت باشه

یه جاهایی چاره ای جز اعتماد کردن و ریسک کردن نداری

اگر بخوای بگی 

اسنپ اطلاعاتش درست نیست

تاکسی تلفنی هم قابل اعتماد نیست 

اتوبوسامون نقص فنی داره خراب میشه و....

دیگه نمیشه زندگی کرد

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

همین باز یه راهی هست اونا محدود ترن کد تاکسیا که اصلا قابل رویت نیست به در تاکسی نوشته چطور میشه من ...

همون بعدشم اصن اسنپ کلی شرایط داره یکی از اطرافیان من بیمه نداشت تایید نمیشد الکی نیست ک همون لحضه هم مشخصات طرف و ماشین رو میدن میتونی به اشتراک بزاری با بقیه

ایشالا ک خیره

همون بعدشم اصن اسنپ کلی شرایط داره یکی از اطرافیان من بیمه نداشت تایید نمیشد الکی نیست ک همون لحضه ه ...

آره داداش دوست من رفته بود ازش سوپیشینه هم خواسته بودن

کاش میشد بشی🖤💔
اگه بخوای اینجوری زندگی کنی که کلا نباید به کسی اعتماد کنیحتی خواهر برادرتنباید از جات جم بخوری سر ک ...

والا اینجوری فکر کنیم باید غذا هم نخوریم ممکنه غذا بپرع گلومون بمیریم 🤐😅

به جز جمعه ها

هر روز دارم اسنپ میگیرم واسه رفت و برگشت سر کار

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

یعنی هنوز نمیدونی این دو شرکت برای استعلام عدم سو پیشینه مستقیم وصل شده و در لحظه جواب استعلام میاد؟

دوم هر کی که تاکسی خریده یعنی آدم امنیه؟ یا مثلا تصور میکنی راننده تاکسی که شوفر کمکی میگیره طرف دفترچه تاکسی داره؟ یا هرکی پشت فرمون تاکسی نشسته مالک تاکسیه؟ پسر طرف نیست ماشین باباشو ورداشته باشه پول یللی تل للیشو دربیاره؟

در آخر آیا هیچ اتفاقی توسط تاکسی دارها و رانندگان آژانس نیفتاده؟ تازه نود درصدشو قدرت اتحادیه اجازه نمیده درز کنه.

اسنپ بیرون میاد چون زیر ذره بینه. چون همه ازش حق حساب میخوان 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.