2777
2789

بچه ها یادتونه در مورد مهران گفتم امشب متوجه شدیم مهران زن دوم داره و چند نفر هم صیغه کرده زنش با چوب زده فرق مهران رو شکسته و خلاصه بردنش بیمارستان و آبروریزی شد و همه فهمیدن پسرخالم که سنش هم بالاس من تا دیروز فکر میکردم 50 سالشه ولی فهمیدم 59 سالشه 

زنش آدم خوبیه سه تا هم بچه داره البته لقاح مصنوعی چون مهران بچه دار نمیشه کلا توی اصفهان بین فامیل و اشنا همه از مهران متنفرن ولی من دلیلش رو نمیدونستم حالا نگو یارو خانوم بازه 

من موندم خانومها به چه امیدی زن این میشن قدش 158 وزنش 100 

همیشه پشت سر خالم به بچه هاش یا بچه های فامیل میگفت آره میدونید خاله سمیرا قبل ازدواجش دوست پسر داشته و هر غلطی کرده حال میره همیشه خونه خاله سمیرا و مثل خر میخوره و میبره نون میخوره و نمکدون میشکنه خدا رو شکر میکنم که امشب خودش رسوا شد

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا تاپیک آخرم رو گزارش بزنی؟ممنونم از لطفت

بلد نیستم والا اگه بلد بودم انجام میدادم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش