یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه جا طب سنتی خوندم یه هفته قبل پریودی زاج سفید پودرش را به اندازه یه نخود با روغن زیتون و عسل قاطی کنی و با اپلیکاتور داخل واژن بزنی بعد کع پریود شدی قط کنی تو پریودی هرچی هست خارج میشه
من مامانمفیبروم داشت سمبل تیو دم کرد خوب شد البته یک مدت خورد
خودمم دکتر گفت مستعد تنبلی تخمدان هستم گزنه خیلی کمکم کرد
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
سلام عزیزم مرسی ، نمیدونی فیبروم مامانتون چه اندازه ای بود؟
نه عزیزم