2777
2789

نه هدیه ای نه گلی هیچی . سالگرد ازدواجمون خیلی دوست داشتم خوب پیش بره اما بخاطر مسائل مالی نشد . دستش خالیه درست اما اخلاق بدش رو چیکار کنم تاپیک قبلیم توضیح دادم الآنم گذاشت رفت بیرون با دوستاش دور بزنه نمی‌دونم چیکار کنم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن باهاش مهربون تر باشی

فاصله های بینتون رو با محبت از بین ببر

ما تا نابودی اسرائیل هیچ صلح و آتش بسی نداریم. لحظه لحظه زندگی مان را میجنگیم و دفاع میکنیم از پرچم ایران عزیز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

وای توام ک مثل منی واسه من داد و فریاد میکنه دعوا راه میندازه چیزیم بهش بگی میکوبه تو سرت ک مگه چی کم داری 

خورد و خوراکت کمه نمیدونم میرم فروشگاه کم میذارم؟!انگار میره خرید فقط من میخورم 

انقد منت گذاشته از اول بخدا یه ارایشگاه نمیرم خودم تو خونه میگم بگم پول منت میذاره ،