2777
2789
عنوان

حمل اسپری فلفل جرمه

125 بازدید | 17 پست

بعد میگم قانون مشکل داره نگید نه

بگید نه خودتون باید وسایلتون رو قایم کنید

چاقویی چیزی هم بزنید به طرف به سرنوشت ریحانه جباری دچار میشید

کاری هم نکنید به سرنوشت الهه دچار میشید

بعد چهارتا مغز فندوقی میگن خودتون باید مراقب باشید

مغز فندوقی قانون سرتاپاش مشکله میفهمی؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنگ حمل میکنم اصیل و سنتی🤧🤣😜

ایده خوبیه🤣🤣

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

خوشت اومد🤪✌️🥴

اره 

باورت نمیشه من یه عروسک دارم خیلی سنگینه 

همیشه همرامه هر کی خواست کاری کنه میزنه تو سرش 😂

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

هرچی دوست دارید با خودتون حمل کنید

ولی لطفا اگه تو اون شرایط قرار گرفتید بدونین اتفاق یه بار میشه

و قطعا اون دزد تجربه اش از منِ دخترِ ناشی بیشتره حتی اگه مسلح باشم

اگه مالی ازتون خواست حتی ارزشمند هم باشه رها کنید به طرف بره

اینو من نمیگم عقل سلیم میگه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
باورت نمیشه من یه عروسک دارم خیلی سنگینه همیشه همرامه هر کی خواست کاری کنه میزنه تو سرش 😂

سختت نیس؟