2777
2789

مثلا وقتی پدر مادر تو خونه دعوای نسبتا جدی میکنن شما عکس‌العملتون چیه؟

دخالت نمیکنید؟

دخالت میکنید؟

بیخیالید؟

پنیک میکنید یا چی؟

من که با 28 سال سن موندم بخدا

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خونه ما منو خواهزام دعوا میکنیم مامان بابام نگاه میکنن یا با مامان بابام دعوا میکنیم سنشون رفته بالا دیگ دعوا ندارن😂

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

من دخالت نمیکردم

ولی داداشم همیشه سمت مادرمو میگرفت با اینکه مقصر بود چون مامانم حمایتش میکرد از نظر مالی و اینا میخواست پاچه خواریشو کنه 

ولی اگه لازم بود مامانمو میچزوندم و میگفتم تو مقصری برو خودتو روانپزشک نشون بده نرمال نیستی 

والا من ۲۵ سالمه منو دخالت میدن حتی اگه خودمم نخوام بابام میاد میگه بیا مادرتو جمع کنمادرم میاد میگه ...

خب بعد نظرات شما تاثیر داره؟

خودمم بخوام برم نمیزارن من کلا دخالت نمیکنم اما نمیشه مامانم میگه بیا ببین بابات اینطوری میگه به من یا وقتی قهرن نگران هم میشن منو میفرستن جلو مثلا مامانم میگه برو برا بابات نهار ببر گشنه نمونه🤧

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

خب بعد نظرات شما تاثیر داره؟

گاهی اوقات نه تاثیری نداره.از من میشنوی دخالت نکن چون اصلا به حرفت گوش نمیدن و کار خودشونو میکنن و بد عادت میشن.توام اعصابت میریزه بهم

دختر من خیلی آروم هم با پدرش حرف می رنه هم با من

منم از بچگی همین بودم

ولی واقعا خستم

بچها قاضی دعوا بزرگترا نیستن

البته که شما قطعا حواستون هست

اما من خیلی جاها والد والدینم بودم