2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه لغو کاربری مثل قدیم نیست تاپیکات همه میمونه فقط کامنت گذاشتن و لایک کردن محدود میشه 

حتی اگه لغو کاربری مثل قبل هم باشه باز هم بدون حساب کاربری میشه وارد سایت شد و فقط خواننده بود 

پس فقط دست خودته

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

دیگه لغو کاربری مثل قدیم نیست تاپیکات همه میمونه فقط کامنت گذاشتن و لایک کردن محدود میشه حتی اگه لغو ...

میخام بنویسه شما تعلیق شده اید و وارد نشه اصلا

تاپیکامو چجوری حذف کنم؟

اونم ب سختی 

روزهای زوج و غیر تعطیل ی تایم مشخص باید لینک بفرستی برای نی نی یار 

امضا شو بخون توضیح داده 

@niniyar‍ 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
میدونم تاپیک ها میمونه اما میخام وارد کاربریم کسی نتونه بشه چیکار باید بکنم

ابن سوال منم هست 

مثلا گذرواژه ها ذخیره شده و اکه گوشیم دست کسی بیفته میتونه وارد حسابم بشه 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

ابن سوال منم هست مثلا گذرواژه ها ذخیره شده و اکه گوشیم دست کسی بیفته میتونه وارد حسابم بشه

من با شماره یکی ذیگ وارد شدم عضو شدم نمیخام اون وارد بشه روزی ب این حساب 

ابن سوال منم هست مثلا گذرواژه ها ذخیره شده و اکه گوشیم دست کسی بیفته میتونه وارد حسابم بشه

دوستان یکی کاربر از سارا بپرس رو تگ کنه به سوال استارتر و من پاسخ بده 

من با شماره یکی ذیگ وارد شدم عضو شدم نمیخام اون وارد بشه روزی ب این حساب

من با شماره برادرم مادرم کل خانوادم اومدم واییییی😂