بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه لغو کاربری مثل قدیم نیست تاپیکات همه میمونه فقط کامنت گذاشتن و لایک کردن محدود میشه
حتی اگه لغو کاربری مثل قبل هم باشه باز هم بدون حساب کاربری میشه وارد سایت شد و فقط خواننده بود
پس فقط دست خودته
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.
میدونم تاپیک ها میمونه اما میخام وارد کاربریم کسی نتونه بشه چیکار باید بکنم
ابن سوال منم هست
مثلا گذرواژه ها ذخیره شده و اکه گوشیم دست کسی بیفته میتونه وارد حسابم بشه
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.
ابن سوال منم هست مثلا گذرواژه ها ذخیره شده و اکه گوشیم دست کسی بیفته میتونه وارد حسابم بشه
دوستان یکی کاربر از سارا بپرس رو تگ کنه به سوال استارتر و من پاسخ بده
من با شماره یکی ذیگ وارد شدم عضو شدم نمیخام اون وارد بشه روزی ب این حساب
من با شماره برادرم مادرم کل خانوادم اومدم واییییی😂