2777
2789

اه اه چقدر بدم میاد از افرادی که به طرز عجیبی چرت نظر میدن 

الان داشتم یه متنی می‌خوندم طرف خودارضایی می‌کرده بعد تو یه سایتی مثل اینجا دیده که چند نفر گفتن اصلا اشکال ندارد نیاز طبیعی بدنه 😐

خودمم کم از تجربه کنکور بد اینجا ضربه نخوردم 😐💔آنقدر که حتی حاضر نیستم یه ذره هم کسیو راجع به کنکور نصیحت کنم که شاید منم اشتباه باشه و گند بزنم به زندگی طرف 

یا نظرات چرتو پرت دیگه 😐 یکی می‌گفت من از وقتی نمد فلان گناهو میکنم زندگیم عالی شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بحث گناه نیست چون ممکنه یکی معتقد نباشه

خود ارضایی به شدت بدن رو تحت تأثیر قرار میده و کلی ضرر جسمی و روحی داره برای فرد.

خصوصا اگر همراه با دیدن پو*رن باشه که به شدت تأثیر بدی روی روان فرد داره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

هر کسی طبق تجربه خودش نظر میده . فردی که میخونه باید خودش فکر کنه و چیزی که براش بهتره انتخاب کنه

کسی که میاد یه سوالی می‌پرسه یعنی خودش فکر کرده جوابی نرسیده 

و نظرات چرتو پرتی که میگن واقعا مخربه

مثلا من خودم راجع به کنکور پارسال تاپیک زدم یکی اومد نوشت سر جلسه میفهمی چرا ۳ سال یا یه سال براش وقت دادن در حالی که واقعا اینجوری نبود و من با وجود وقت زیادم احساس کردم وقت کم دارم 

فقط بحث گناه نیست چون ممکنه یکی معتقد نباشهخود ارضایی به شدت بدن رو تحت تأثیر قرار میده و کلی ضرر جس ...

خب اصولاً وقتی یه چیزی گناهه یعنی عوارض بد رو جسم روح داره حالا شاید آدم متوجه نشه

چقدر حرفت حقه بعضیا خوب نمی‌دونن و ممکنه راهنمایی غلط بکنن واقعا اگه به اون مسیله آگاهی ندارن باید به حق الناسش فکر کنن ولی بعضیا هم هستن عمدا  برای ترویج و عادیسازی گناه یه چیزی میگن  وباعث چه فحایعی میشن حتی دیدم  بعضیا سابقه ی زیادی هم تو سایت دارن و جلب توجه هایی کرده بعد خیلی زیر پوستی و زیرکانه  داره بعضی گناه‌ها رو ترویج می‌کنه خانوما واقعا دقت کنید اگه احتیاج به راهنمایی در یه مورد مهم و حیاتی  دارید از مراجع و منابع معتبر دنبالش بگردید نه این سایت‌هایی که هرکسی ممکنه توش عضو باشه