2777
2789

از روزیکه ترازمو دیدم تو شوکم بخدا نمیدونم چیشد اصلا نمیدونم چیشد 

از پارسال مهر روزی ۷ تا ۱۰ هرروز میخوندم 

چون فارغ تحصیل ۴۰۱ بودم و ۳ سال کرونا مدرسه نرفتم دوسال بعدشم کلا کنکور ندادم

اینقدر پایه ام داغون بود که تا دوماه برای تبدیل واحد فصل یک فیزیک گریه میکردم همونجا حس کردم من کشش فیزیک و ریاضی رو ندارم خواستم تغییر رشته بدم ولی این مشاوره ها نشستن زیر پای من تو از تنبلی ات هست هما میتونن توهم میتونی 

چون هیچی بلد نبودم باید حتما برای همه دروی حتی زیستم فیلم میدیدم هر درسی ام هر جلسه ۴ ساعته و مثلا زیست ۷۰ جلسه بقییشم ۵۰ جلسه اصلا وقت نمیکردم تست خاصی اصلا وقتم اجاره نمی‌داد بزنم به مرور کافی نمی‌رسیدم

هر آزمونی از اول مهر میرفتم همش فیزیک ریاضی صفر یا منفی همه میگفتن درست میشه تا رسیدیم به ازمون های جمع بندی همین روند دیگه ناامید شدم همش تراز ۴۰۰۰

همونجا فهمیدم من تو کنکورم نتیجه ام همینه 

و دقیقن روز کنکور من رو زیست حساب کرده بودم با شیمی 

رسیدم شیمی دیدم چقدر سخته دیگه ناامید شدم زیستم خوب زدم ولی اصلا تاثیر خاصی نداشت 

همه دوستام اطرافیانم که تفریح شونو داشتن دوست پسر اینستاشونو داشتن همگی نتیجه گرفتن ولی منی که حتی روز عیدم خوندم سیزده بدر حتی تو اتاق خودمو حبس کردم

ار آخر شدم اول حالم ایلی بده موندم چطور این یک هفته کسایی نهایی بگذره 

......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.