2777
2789
عنوان

در اثاث کشی هاتون به هییییییچ وجه

601 بازدید | 36 پست

به باربری زنگ نزنید. یعنی جروم خور تر ازونا خودشونن. تو تلفن یه قیمت میدن بعد ک میان کلی آسیب میزنن ب وسایلتون ۱۰ برابر باهاتون حساب میکنن. نصف وسایلتونم نمیبزن ک مجبور بشید یه ماشین دیکه ام بگیرید‌. خیلی حروم خورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید یکی بیان وسایل خونه رو ببینن بعد قیمت بده بعد هم بگی لطفا مواظب باشید اگه خسارتی ببینم از پول کم می کنم از الان گفته باشم بعد بگو خوب جابه جا بشه یه پولی بیشتر میدم 

همش هم نگاه کن چیکار میکنن 

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

قبل اومدن گفته بودن همش ۲ تومن

بعد که اومدن گفتن نه نفری دو باید بدید وسایل زیاده

وسایل ماهم واقعا زیاد نبود چون خونمونم کوچیک بود  اکثرا کارتن بودن ، انگار مثلا پیانو داشتیم یا وسیله عجیب که دبه دراوردن توهینم کردن 

نزدیک بود سر بحث کردن یخچالمو بندازن مسخره ها اخرشم حلالیت گرفتن ولی خب مجبور شدیم با همینا راه بیایم چون میگفتن هرکس دیگه بیاد قلم پاشو خرد میکنیم یا همسرم گفت ما اصلا نمیخوایم شما کار مارو انجام بدید گفتن مگه الکیه باید پولمونو بدی تا اینجا اومدیم و خسارت بدی 😆😐🤦🏻

از اول طی کردم صدای ضبط شده شو دارم ولی زدن زیرشون. ۴ تا سیبیل کلفت اصن دعوا شد

می گفتید اصلا نمیخوام منصرف شدم دعوا میخواستم درست کنن می گفتی زنگ میزنم  پلیس

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
می گفتید اصلا نمیخوام منصرف شدم دعوا میخواستم درست کنن می گفتی زنگ میزنم پلیس

واسه کسلی گفت پول ماشین و خسارت مارو بدید بعد .یه زبون نفهمایی بودن. سه تا شکم گنده ک جون نداشتن تکون بخورن. کلی گشاد گشاد چیدن ک وسیله حا نشه. سه ساعتم طولش دادن

دقیقا ب ما گفتم ۶ تومن بعد ک پیاده کردن گفتن ۲۳ تومن باید بدید.

اووو انگار سر گنج نشستیم

خدایی همسرم نداشت انقدر بده مثلا ۴ نفر میشد ۸ تومن .. تازه وقتی رسیدیم مقصد هم باید برای خالی کردن بار یه پول دیگع میدادیم به کسای دیگه.. همسرم میگفت من به جیبم نگاه میکنم  ۲ تومن نفری نمیدم