2777
2789

درسته استثنا داریم مثلا موقعی که یکی خرج خانواده رو میده یا خانواده خیلی سختگیری داره

ولی تا جایی که میتونین برین یه شهر دیگه

آدم بزرگتر میشه دیگه نمیتونه خانواده رو تحمل کنه

نه صرفا بخاطر اینکه بدن

نمیشه نمیتونه

فرصت مستقل شدنو از خودتون دریغ نکنین

ولی برادر من میگه خوابگاه جهنمه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلاً طرز فکرم همین بود 

ولی الان که اوضاع مملکت رو میبینم میگم بهتره پیش خانواده باشن بچه ها . مخصوصا دخترا 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

استقلال هم سختی های خودشو داره.

البته من خوابگاه نبودم خونه دانشجویی داشتیم با دوستم.

ولی خب گشنه تشنه می اومدیم کسی نبود یه لیوان اب بده بهمون.

خودمون باید غذا درست میکردیم. یا گرسنه میخوابیدیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

قبلاً طرز فکرم همین بود ولی الان که اوضاع مملکت رو میبینم میگم بهتره پیش خانواده باشن بچه ها . مخصوص ...

تا کجا؟

همه خاطرات و روزای خوبی که میتونست داشته باشه رو از بین ببره و اعصاب و روانشو داغون کنه؟

دوری و دوستی خیلی خوبه

تو خونه یسری چیزا دست خودت نیست ولی حرصشو میخوری

بلاخره باید وارد جامعه بشن

ترجیح میدم بچم کنار دست خودم وارد جامعه بشه یا اصلا تا ۳۰ سالگی وارد جامعه نشه اما سالم باشه . تا با هزار امید و آرزو بره دانشگاه شهر دیگه و  بلا سرش بیاد

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

من یک ترم خوابگاهی بودمبخدا که بدترین روزای عمرم بود.

همه دوستام ترم یک میگفتن بده فلان

بعد آدم یاد میگیره چجوری رفتار کنه و دستش میاد

یه ترم اصلا کافی نیس برای شناخت از خوابگاه

خوابگاه وحشتناکه اگه شما تو خونه با ۳.۴ نفر اعضای خانواده خودتون نمیتونین بسازین و یکم مشکلات و دعوا هست 

خوابگاه هزار مرتبه بدتره فرهنگ های مختلف آدمای مختلف و حتی یه سری آدم تربیت ناپذیر😑

من پدرم میگفت بزن خوابگاه مستقل شی روزی هزار باز خداروشکر میکنم این اشتباه رو نکردم 

باز اگر کارشناسی باشه ۴ ساله 

رشته های دکترای عمومی که پیر میشی 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
استقلال هم سختی های خودشو داره.البته من خوابگاه نبودم خونه دانشجویی داشتیم با دوستم.ولی خب گشنه تشنه ...

منم نمیگم زندگی رویاییه

ولی خیلی بهتر از خونه خانوادس

شما خیلی چیزا دست خودت بود

مثلا شب دیر بیای کسی بازجوییت نمیکنه

تا کجا؟همه خاطرات و روزای خوبی که میتونست داشته باشه رو از بین ببره و اعصاب و روانشو داغون کنه؟دوری ...

والا یعنی اگه خوابگاهی نشه روز و خاطرات خوب نداره؟ 

من کارشناسی شهر خودم بودم ارشد خوابگاهی. بخدا که شهر خودم از هر لحاظ راحتتر بودم‌ . 

شما به شب‌های معمولی که خوابگاهیا میگن و میخدن و می‌رقصن نگاه نکن . ایام امتحانات پوستشون کندست

خوابگاه وحشتناکه اگه شما تو خونه با ۳.۴ نفر اعضای خانواده خودتون نمیتونین بسازین و یکم مشکلات و دعوا ...

خب شما بابات رفتار بدی داشته باشه نمیتونی بهش چیزی بگی

اکثرا اصلا قبول نمیکنن

ولی وقتی همسنته بهتر میتونی حد و مرز رعایت کنی

و اینکه چون خودت تجربه بدی داشتی دلیل بر این نیس بگیم کلا بده

من اکثرا اطرافیانم راضی بودن

منم نمیگم زندگی رویاییهولی خیلی بهتر از خونه خانوادسشما خیلی چیزا دست خودت بودمثلا شب دیر بیای کسی ب ...

دیگه کلاسای دانشگاه خودش از ۸ صبح تا ۷ شب بود.

جونی نداشتیم که بعدش بریم گردش یا هر چی.

بعدشم ما اصلا جز دانشگاه و نانوایی و تره بار هیچ کجا نمی رفتیم.

نهایتا دو سه باری رفتیم بستنی خوردیم و پارک رفتیم که شهر خودمون هم همینطور بودیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم