2777
2789
عنوان

بدون عشقم چطور زندگی کنم ⁉️😭💔

215 بازدید | 25 پست

من درتاپیک های قبلی گفتم تا به این سنم که رفته بالا مردی نثل پارتنرم ندیدم که تااین حد ازهرلحاظ شبیه به هم ودربرخی جهات مکمل هم باشیم عشق اول وآخرمه عاشق هم بودیم خیلی خوب وبامحبت بود بینهایت همونی بود که سالها آرزوشو داشتم اما درنهایت ناباوری بخاطربیکاری ۱۸۰ درجه عوض شد وتصمیمش به تنهاییه میگه بخاطر وضعیت اقتصادی و وضع مملکت میخواد تنهای تنها باشه میگه نمیخوام خودمو توروبدبخت کنم قبلاهم توو این مدت دوری گفت من نمیخوام تو وبچه ی آیندمون وبدبخت کنم امتحانشم کردم واقعا تنهایی میخواد وتاابد هیچ زنیونمیخواد آخه چرا یه طرفه تصمیم گرفته این خودخواهی نیست زده زیر قول وعهدمون واقعا چرا من بهش گفتم با درآمد کم میسازیم زندگی رو باقناعت همه چی درست میشه کارپیدامیشه بهت قول میدم و....آاااهمنی که خودم سنگ صبورومشاور ودلسوز همه بودم الان واقعا دلم میخواد بمیرم ازقوی بودنم خسته ام من زندگی بی عشقمو نمیخوام😔🥺😭💔🖤

مثل همه ادما که جدا شدن 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید آخرین پیاممونه شات فرستادم نه من واقعا بدون اون نمیخوام زندگی کنم آخه چرا چطور میتونه یهو اینجوری بشه چرا ب نظرش وضعیت مملکت وازدواجا انقدر داغون ونابسامانه بهش کفتگفتم م نیمه پرلیوانو ببین آخ دارم داغون میشم میگه تورودیدم عاشق بودم الان عاقلانه تصمیم گرفتم که تنها باشم ازدواج درمملکت ما بدبختیه واقعا میخواد تنهای تنهاباشه آخه پس من چی؟!!😔🥺🖤

شرایط اقتصادی واقعا هم سخته امااگه کسی دلی بخوادت خودش میاد سمتت تحت هر شرایطی

واقعا موافقم خودم همشرمو الان شناختم که دوسم نداره و همش تظاهره و با اینکه عاشقشم اما تصمیم ب طلاق گرفتم چون اون منو نمیخواد و مردی که زنشو نخواد هیچوقت نمیخواد چهار ماهه برای برگشتنم هیچ تلاشی نکرده با اینکه خودش مقصره و به همه میگه دوسش دارم اما من که میدونم دروغه🙂

بگو منم کار میکنم بگو الان بیشتر اذیت میشم نسبت به وقتی که ازدواج کنیم و پول نداشته باشی

گفتم منم کارمیکنم بیا باهم بریم فلان کارمیگه کارا دورازجون خرحمالی شده حقوق نمیدنبااین پولا که نمیشه درست زندگی کرد زندگیا دورازجون سگی شده تا پولوارنباشی نمیشه ازدواج درست کنی پیام اخرشم شاتشو فرستادم 

واقعا موندم چه گنم والا دیگه تحمل دوریشوندارم😭😭💔