2777
2789
عنوان

ترک نماز

270 بازدید | 21 پست

میشه بگید چیکار کنیم که نمازامون ترک نشه

من انگار واقعا طلسم شدم و هر موقع حالم بد باشه اصن نمیخونم یعنی هعی میگم ده دیقه دیگه و اینا که حوصله پیدا کنم و بعدش دیگه قضا میشه بعدم میگم قضاشو بخونم دیگه فایده ندارم..🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

فقط غصه میخورم💔

حساب کاربری واگذار میشه

منم اینجوری بودم دو سه روز بخون دیگه عادت میشه

با اینکه میخونم دوباره ترک میشه💔

عمیقا حسودیم میشه به کسایی که نمازشون هیچ موقع ترک نمیشه

حساب کاربری واگذار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعاشیطان داره جلوتومیگیره وتوبایدهرطورشده بخونی حتی اگه خیلی سختته بایداولویتت باشه حتی اگه حالشونداری به زوربخون بعدچندوقت درست میشه همینکه اذان شدبلندشوبروبخون میفهمم انگاریه نیروی بزرگ جلوتومیگیره خودمم اینجوری بودم

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

باید جزو اولویت هات بزاری که ترک نشه حالت بد بود دیرتر بخون، ولی نزار قضا شه، نزار ترک شه

بله درسته ولی انگار هیچ انگیزه ای نیست

من خیلی آدم خدا ترسی بودمو نمازام دو میخوندم ولی نمدونم الان چه مرگم شده🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

حساب کاربری واگذار میشه

خدا رو شکر که حواست هست و دنبال این هستی که نمازت رو درست کنی..خدا خیلی دوستت داره...

۲۱ روز یا ۴۰ روز سعی کن اصلا نماز رو ترک نکنی و اول وقت بخونی ...اول وقتش مهمه...سعی کن دائم الوضو باشی که اگر جایی فضا برای وضو مهیا نبود و اذان داد سریع بتونی نمازت رو بخونی.حتما نماز صبح رو هم مراقبت کن به اول وقت...

..به این فکر کن با نماز خیر و دنیا و آخرتت رو مهیا می‌کنی یعنی خودت دوست نداری رزق مادی و معنوی بیاد سراغت؟ قطعا دوست داری ..

اول وقت خوندن نماز خیلی کمک می‌کنه که جلوی کاهلی در نماز گرفت بشه  اگر دیر شد اون شیطانه که میگه دیگه دیر شده و ولش کن توجهی نکن هر جور شده نمازت رو بخون.. .خدا به همراهت باشه ...خیلی التماس دعا

قطعاشیطان داره جلوتومیگیره وتوبایدهرطورشده بخونی حتی اگه خیلی سختته بایداولویتت باشه حتی اگه حالشوند ...

ای داد من بله دقیقا همینی هست که شما میگید 

خداخیرتون بده

به روی دو دیده حتما الان میخونم

حساب کاربری واگذار میشه

ای داد من بله دقیقا همینی هست که شما میگید خداخیرتون بده به روی دو دیده حتما الان میخونم

اگه تا۴۰ روزموفق بشی اول وقت بخونی دیگه اتومات وقت نمازمیری میخونی

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.

نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.

برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.

بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.

من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.

به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.

همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام 

برنامه باد صبا رو نصب کنید 

هر موقع صدای اذان رو شنیدی بگو خدا داره منو صدا میزنه 

هر کازی داری بزار کنار و نمازت رو بخون 

یه مدت بگذره درست میشه

راستی تاپیک نماز و نماز اول وقتداریم 

اگر دوست داری بگو تگت کنم

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خدا رو شکر که حواست هست و دنبال این هستی که نمازت رو درست کنی..خدا خیلی دوستت داره... ۲۱ روز یا ۴۰ ...

قربون شما با این پیام قشنگ و دلگرمتون

به رو دو دیده

حتما تمام حرفاتون رو عمل میکنم 

محتاجیم به دعای خیر شما خیلی دعام کنید تو در راه خدا باشم و شهادت قسمتم بشه

حساب کاربری واگذار میشه