2777
2789
عنوان

خوابم معنیش چیه

53 بازدید | 8 پست

بچه ها امروز روزه بودم قرض ماه رمضان داشتم روز عرفم بود ظهری خوابیدم خواب دیدم تو خواب روزم دلم میخواد یچیزی بخورم اون لحظه صدای اذان میومد تو خوابم یه حسی تو خواب گفت روزتو نخور روز بزرگیه امشب از خدا بخواه 😭😭😭😭

کورد✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از خواب و اینا سر در میارید منم ی سوال بپرسم

زیاد اطلاعی ندارم اما اگه خواستین بپرسین بلکه جوابشو بدونم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

زیاد اطلاعی ندارم اما اگه خواستین بپرسین بلکه جوابشو بدونم

واقعاتیش من با طرف مقابلم یکم مشکل دارم بعد دیشب موقع خواب گفتم کاش تو خوابم یچیزی ببینیم راجبش بعد ک خوابیدم همش خواب های درهم برهم می‌دیدم 

ی کت شلوار طوسی تنم بود با اینکه اصلا همچین چیزی ندارم بعد باهاش رفته بودم بیرون اونم ی لباس رسمی پوشیده بود منو برد تا ی جاهایی یهو منو گذاشت و رفت همین جوری مونده بودم تو خیابون و دور میزدم برا خودم باز دوباره یجا دیگه دیدمش با ی لباس و ماشین دیگه ی لباس معمولی هی میومد هی می‌رفت اصلا واقعا نمی‌دونم چی بگم 🤦🏻‍♀ اونم هیچ وقت رسمی لباس نمیپوشه ... ماشینش ام اونی نبود ک من تو خواب دیدم 

(:A__•~•__M:)
واقعاتیش من با طرف مقابلم یکم مشکل دارم بعد دیشب موقع خواب گفتم کاش تو خوابم یچیزی ببینیم راجبش بعد ...

خیلی ذهنت این روزا درگیره و استرس زیادی کشیدی

بیشتر از تعبیر خواب و معنی کلی، این خواب احساس ها و افکار تورو توضیح میده

اینکه لباس های خواصی پوشیدین یجورای افکار تورو نشون میده ک میخوای باهاش رابطه ات رو جدی کنی یا اون شخص برات داره ارزش فراتر داره

و رها شدنت سردرگمی تورو و اینکه اعتمادت بهش کمتر شده شک و تردید داری

نتیجه کلی من از خوابت اینه ک تو از این رابطه یک چیز فراتر نیخوای اما سردرگم و ترید های زیادی داری ک سببش پارتنرته دلت میخواد همه چی جدی و ثابت تر بشه اما مشکلات اجازه نمیده

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد