2777
2789
عنوان

عمل یا مسافرت

107 بازدید | 19 پست

برج پنج قرار بود بریم مشهد دلمون خیلی هوا مشهد کرده بود خواهرمم کلاس اوله هی میگه کی باشه بریم از حالا میگه گوشی بدین بهم دنبال هتل بگردم

بابامم این مدت خیلی کار کرده خسته اس

ازطرفی خودمم کنکور و نهایی دادم دلم مسافرت میخواد(میخوام پشت بمونم)

اما میگم بجای مسافرت برم دماغمو عمل کنم مسافرت واجب نیس

نظر شما چیه

(اینم نگین مگه با هزینه مسافرت میشه عمل کرد بله عزیزم میشه)

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه همه تصمیمات با شماست دیگر آن نظری ندارن

عزیزم هزینه از منه قبلا قرض دادم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بذار سال دیگه بعد کنکورت ان شالله عمل کن 

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

حالا عمل خودت واجبه؟

آخه خیلی ها بیتی‌شون مشکلی نداره یا بینی قشنگی هم دارن ولی راضی نیستن

این عمل زیبایی تو ایران مد شده وگرنه بعضی کشورها الکی عمل نمیکنن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

عملی کنی از درس میمونی

نه کلا برج پنج درس نمیخوام بخونم از مهر شرو میکنم

عزیزم هزینه از منه قبلا قرض دادم

پس عمل کن .بری مسافرت میای تموم میشه ولی عمل دائمی ه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
حالا عمل خودت واجبه؟آخه خیلی ها بیتی‌شون مشکلی نداره یا بینی قشنگی هم دارن ولی راضی نیستناین عمل زیب ...

حقیقتا نسبت به صورتم احساس میکنم بزرگه

یه قوزیم داره

پس عمل کن .بری مسافرت میای تموم میشه ولی عمل دائمی ه

خودمم همینه فکرم

ولی خواهرم مداوم تو فکر خیال مشهده

میگه برم رستورانش چی سفارش میدم اینا 

هی حرف میزنه

دلم براش میسوزه نمیدونم دیگ چیکار کنم

حتی سال دیگم بخوای کنکور بدی عمل بینی حواستو پرت میکنه کلا پروسه ورمو... اونو بذار برای بعد کنکور ب ...

اخه قرار بود پارسال عمل کنم با همین حرفا انداختم عقب

دیگ دلم نمیخواد عقب بیوفته