یکی از فامیل های دورمونه از من تقریبا یه سال کوچیک دو سال پیش عروسی کرد پارسال یه بچه سقط کرد الان پنج ماهشه واقعا خیلی سخته من شرایطشو میدونم تو چه موقعیتی داره به سر میبره ولی خوب خدارو شکر میکنم دغدغه الان من اینه که اگه پشت نمونم پرستاری برم یا اتاق یا هوشبری خدایا خدا به همه بنده هات کمک کن تو هر شرایطی و موقعیتی 🥺🙂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۱۷ سالشه ۲ بار باردار شده؟باریکلا ب غیرت پدر مادرش
اره متاسفانه پدر مادرش طلاق گرفته بود و با نامادری زندگی میکرد طفلی فکر میکرد قرار هست نجات پیدا کنه ولی...قبلا به من میگفت کتابهای سال قبلتو یواشکی میده بهم من خیلی دوست دارم درس بخونم منم گفتم باشه حتما اما دیگه از اون به بعد تقریبا حبس میکردنش🥺🙂
دقیقا ولی شرایط خانواده خودش داغون بود بدبخت فکر کرد قراره با ازدواج خوشبخت بشه ولی ...
من دختر از خانواده خیلی پولدار دیدم 12شوهر کرد با یک مرد پولدار تر تا هفده سه تا بچه داشت الان دختر یازده سالشو نامزد کرده،تازه یه پاش ایرانه یه پاش خارج