2777
2789
عنوان

عشقم امروز نامزد کزد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کردم توی بیمارستان اومد پیشم گفت هنوز عاشقتم دوست دارم ولی دیگه نمیخوامت گفت خوشگلی هنوزمدختر داییشم ...

اسم رمانت چیه 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بنظرم باید خدشحال باشی از دست ی ادم دورو نجات پیدا کردی این دوره هم میگذره خیلیی سخته ها ولی تحمل کن ...

عزیزم عقد کزده همه عکسشونو  استوری کردن چه اومدنی؟ فامیله نمیتونه بهم هم بزنه 

فقط امیدوارم تقاص اشکام تقاص قلبم تقاص عمرم و جوونیم رو پس بده

شاید باورت نشه ولی ی پسره ۸و۹ ماه خاستگارم اینقدم سمج بود ک نگو ولی اصلا برام ارزشی نداشت بعد از ۴و۵ماه فهمیدم این متاهله و ی دختر ۵ ساله داره😐

فقط با خودم گفتم بیچاره زنش

دست تو رو نگرفت در واقع دست دختر داییش گرفت اگر مهم بودی براش که تو رو نامزد میکرد پس الکی برای خودت ...

اون شب توی بیمارستان دست منو گرفت 

و امروز توی عکسا دست دختر داییشو گرفته بود و لبخند میزد و دسته گل توی دست دیگش بود

اومد ک نامزد کنیم من نزاشتم گفتم زوده💔 من قهر کردم ی مدتی جدا باشیم ولی جدی جدی تموم شد

عزیزم عقد کزده همه عکسشونو استوری کردن چه اومدنی؟ فامیله نمیتونه بهم هم بزنه فقط امیدوارم تقاص اشکا ...

مگه گفتم مجردی میاد 

دوستم با ی پسره بود ۵و۶ سال باهاش بود پسره زن گرفت اومد گفت از زنم خوشم نمیاد تو ی چیز دیگه ای البته دوستم احمقه هنوزم با همن

اون شب توی بیمارستان دست منو گرفت و امروز توی عکسا دست دختر داییشو گرفته بود و لبخند میزد و دسته گل ...

حالا که دستتو رها کرده 

برای خودت بزرگش نکن 

هزاران تا رابطه تمام میشه 

شما هم یکیش

دعا میکنی تقاص اشکامو پس بده؟

نه قطعا به نفعته این قضیه چند سال بعد میفهمی 

اون موقع یادت میفته وخدارم شگر میکنی واسه این اتفاق

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.