2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم بیاید مهمه

58 بازدید | 16 پست

بچه ها من قرار بود امروز برم بیرون ولی کنسل کردم به خاطر اینکه روحیم کسل بود خسته بودم و بی حال و کلا روی مود نبودم در این حد بگم که دیشب تا صبح گریه کردم و دوباره برگشتم به روحیه افسرده و غمگین خودم حتی دیشب میخواستم دیشب تموم کنم زندگیمو ولی همون چیزی که میخواستم باهاش به زندگیم پایان بدم خراب بود و نشد بمیرم و امروز قرار بیرون داشتم و خب تا الان سردردم حتی تب کردم ولی اونی که قرار بود باهاش برم بیرون ناراحت شده که چرا نمیای برم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حال و هوات یکم عوض بشه

آخه فردا هم باید برم بیرون کلا نمیدونم باید چیکار کنم وسط این همه بدبختی انواع اقسام بیماری هارو گرفتم از صبح دوتا قرص سردر خوردم هنوز سرم درد میکنه و تب دارم پریودم هستم و...😭😂

آخه فردا هم باید برم بیرون کلا نمیدونم باید چیکار کنم وسط این همه بدبختی انواع اقسام بیماری هارو گرف ...

فردام برو. وقتی حالت ی جوری بده ک میخواستی زندگیتو تموم کنی خونه نباشی بهتره

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

بنظرم برو بر اساس تجربه خودم هرچی تو این شرایط بیشتر بمونی بیشتر توش فرو میریتا اولشه نذار این مود ر ...

آره میدونم خیلی ناراحت شد وقتی فهمید نمیام و خب مشکل بعدی اینه لباس چی بپوشم

فردام برو. وقتی حالت ی جوری بده ک میخواستی زندگیتو تموم کنی خونه نباشی بهتره

والا من برم بیرون نمیدونم چرا ولس انگار حالم بدتر میشه هزارتا تروما جدید بهم اضافه میشه نمی‌فهمم چه وضعیه آخه

والا من برم بیرون نمیدونم چرا ولس انگار حالم بدتر میشه هزارتا تروما جدید بهم اضافه میشه نمی‌فهمم چه ...

برو تو طبیعت اگه میتونی. ی جایی ک یکم آدمیزاد کمتر باشه. ب اینکه چی بپوشی هم فکر نکن. ی چی بپوش دیگه. گونی بپوش😅 زیاد فکر و خیال میکنی؟

آره میدونم خیلی ناراحت شد وقتی فهمید نمیام و خب مشکل بعدی اینه لباس چی بپوشم

دیگه از کمدت خبر ندارم😂

ولی برای کمک به حالت بهترین لباست که دوست داری بپوش حسابی به خودت برس همون فرایند آرایش کردن حالتو خوب میکنه

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
دیگه از کمدت خبر ندارم😂ولی برای کمک به حالت بهترین لباست که دوست داری بپوش حسابی به خودت برس همون ف ...

فک کن واسه امروز از چهار روز پیش ذوق داشتم و الان خیلی یهویی ذوقم کور شده و حال ندارم برم بیرون😂💔

نه وایسا قرار بیرون دارم با یکی باید برم کافه😭😂

😂 نمیخوام وایسم میخوام لم بدم🤪 خواستی بگو چرا حالت خوب نیست. شاید نتونم حلش کنم ولی میتونم بهت گوش بدم👂

فک کن واسه امروز از چهار روز پیش ذوق داشتم و الان خیلی یهویی ذوقم کور شده و حال ندارم برم بیرون😂💔

میبینی همیشه آدم یه مدل نیست چند روز پیش ذوق داشتی، دیشب بد بودی 

ولی باز امروز قراره خوب باشی 😂💕

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫