2777
2789
عنوان

دانشگاه بین الملل کیش

320 بازدید | 19 پست

کسی اطلاع داره از این دانشگاه چقدر شهریه میگیرن شرایطش چیه؟

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی پارسال بالای۱۰۰ بود ترمیک اعتراض کرده بودن ب افزایش قیمت

بعد یه چیزی رتبه تراز خاصی میخواد؟ چون حتی از پردیس دانشگاه های دیگه هم بیشتر میگیره ارزش داره به نظر شما؟ 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
بعد یه چیزی رتبه تراز خاصی میخواد؟ چون حتی از پردیس دانشگاه های دیگه هم بیشتر میگیره ارزش داره به نظ ...

خیلی سخته رتبه و تراز خاص چیه😂

کلا پزشکی چه بین الملل چه روزانه دراومدنش خیلی سخته

اگه میتونی اره ارزش داره بنظرم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
رتبه خوب میخواد فرق خاصی زیاد با بقیه دانشگا ها نداره

قبلا شنیدم رتبه های بالا هم می‌گرفته حالا نه اونقد بالا ولی به نسبت دانشگاه آزاد پردیس اوکی تر بوده

خیلی سخته رتبه و تراز خاص چیه😂کلا پزشکی چه بین الملل چه روزانه دراومدنش خیلی سختهاگه میتونی اره ارز ...

😂😭منظورم اینه مثلا محدوده داره بگن تا فلان رتبه بیشتر نمیگیریم یا بحث پوله 

اره واقعا پزشکی خیلی سخته منم موندم ورزشمو ادامه بدم یا... 

😂😭منظورم اینه مثلا محدوده داره بگن تا فلان رتبه بیشتر نمیگیریم یا بحث پوله اره واقعا پزشکی خیلی سخ ...

اره پذیرششون خیلی کمه

ولی هزینه توی کیش خیلی بالاست

من دوستم اونجاست ماهی۳۵ فقط هزینه خودش تنهاست

بدون دانشگاه

اره پذیرششون خیلی کمهولی هزینه توی کیش خیلی بالاستمن دوستم اونجاست ماهی۳۵ فقط هزینه خودش تنهاستبدون ...

😂😂😂بابا اصلا با این هزینه ها کی جرأت داره بره کلیم افزایش قیمت میخوره خودتون رشتتون چیه؟

😂😂😂بابا اصلا با این هزینه ها کی جرأت داره بره کلیم افزایش قیمت میخوره خودتون رشتتون چیه؟

داروسازی

اونایی ک باباشون پولداره😂

دوستم رفت هوافضا کیش مامان باباش دکترن

داروسازیاونایی ک باباشون پولداره😂دوستم رفت هوافضا کیش مامان باباش دکترن

یا خدایااااا من باید ببینم کنکور تیر رو چیکار میکنم صرفا سوال شد کیش چطوریاس واقعا من ورزشمم هست اونم باید ادامه بدمممم😂😂😂

واقعا دارو سختههه😂😅💔موفق باشی قشنگم

هوا و فضا هم البتههه رشته خیلی خوبیه میدونی ارزش داره واسه هزینه کردن