2777
2789
عنوان

کنکور405سن بالاها

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 50 پست
60 درصد نهاییه

برای فرهنگیان پنجاه درصده عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

ترازت خوبه آفرین چه رشته ای هستی

انسانی .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترازت چند شد؟ لیسانس گرفتی؟

الان ۸۹۰۰

پارسال ۵۶۰۰

نه عزیزم پشت کنکوری ام .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

منابع ت رو میگی لطفا مخصوصا فنون ریاضی و منطقچ دوره و کلاسایی برداشتی و ساعت مطالعه ت لطفا خدا خیرت ...

منابع من کتابای کنکورمه(مشاوران و خیلی سبز)

هیچ ازمون و ...ای ام شرکت نکردم .

برای فنون فیلم های استاد یکتا رو نگاه میکنم .

اقتصاد و روانشناسی فیلمای اقای خاکساری .همین .

ریاضی رو هم میخاستم صفر بزنم کلا واسه ریاضی کاری نکرده بودم‌.ولی شانسی زدم چن تا .ریاضی ۵ درصد شد

پارسال رتبت ۵۶۰۰ شد یا ترازت؟ افرین خیلی خوب شدی کلاس هم شرکت کردی

تراز پارسال ۵۶۰۰ بود .کم کاری کردم خیلی زیاد .۴ سالم از درس دور بودم کشش نداشتم واقعا .هیچی یادم نبود 

منابع من کتابای کنکورمه(مشاوران و خیلی سبز)هیچ ازمون و ...ای ام شرکت نکردم .برای فنون فیلم های استاد ...

فنون خیلی سبزه؟

ببخشید فنون رو چند زدید؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

تراز پارسال ۵۶۰۰ بود .کم کاری کردم خیلی زیاد .۴ سالم از درس دور بودم کشش نداشتم واقعا .هیچی یادم نبو ...

ببخشید زیاد میپرسم ولی برای فلسفه منطق دوره بر نداشتید خیلی سخته مخصوصا فلسفه

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

اصلا سنت زیاد نیست ۵ یا ۶ سال دیگه حسرت میخوری چرا تو این سن نرفتی دنبال رشته مورد علاقت

خیلی اذیتم می‌کنه نمیدونم چیکارکنم بارها خواستم برم سالن مطالعه چون می‌دونم همه هجده نوزده هستن میفهمم هیچ دوستی نمیتونم پیدا کنم مامانم میگه همش بهشون الکی بگو نوزده سالته ولی خب نمیشه من عذاب وجدان میگیرم نمیخوام دوست فیک داشته باشم حالم از خودم بهم میخوره . 

فنون خیلی سبزه؟ببخشید فنون رو چند زدید؟

فنونم خیلی سبزه .

ولی بنظرم فیلمای استاد یکتا خیلی بهتره .هم اموزشه هم تست زنی .

فنونم ۷۵

مشاور داشتی؟ تراز معدلت خوب باشه پزشکی قبولی

دوماه مشاور گرفتم بعدش بخاطر هزینه و ..بیخیال شدم .خودم برنامه نوشتم از روی اون خوندم‌.

رشتم انسانی . 

نهایی هارو ترمیم کردم ولی بازم افتضاح شد امیدی ندارم‌

صد که نه .ولی خب خیلی خوندم .همسرم نه سواد بالایی داره نه زیاد به درس علاقه داره .موقعی که ازدواج کر ...

وای خوشبحالت که انقد عاقل بالغ هستند باز بهت گفتن برو آزاد . بچه هم دارید؟