2777
2789
ساتگین جان بچه که داری بیشتر احساس میکنی داره سنت میره بالا. من روز به روز که دخترن بزرگ میشه احساس ...

اوهوم، قبول دارم حرفتو، ولی برادرزاده هامم میبینم که همشون رفتن مدرسه بزرگ شدن ماشالله، مرسی عزیزم، میزارم بچه  رو واسه سال بعد امسال رو به خودم برسم، خوش باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خوبه. ما که هیچ کجا نمیتونیم بریم تا خر خره زیر قسطین😭

ماهم اینجوریم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
ما که همین مسافرت ایران رو هم نمیتونیم بریم😕

دقیقا😂😂😂😂😂😂

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
بازم خوبه. ما که هیچ کجا نمیتونیم بریم تا خر خره زیر قسطین😭

عزیزم، منم از خواسته های دیگم میزنم که جور شه، چون آرزوم بوده برم هند و چین و کره جنوبی

شاید وضعمونم خیلی خوب نباشه ولی حتما باید امسال به آرزوهام برسم، شاید بقبه آرزوی دیگه داشته باشن،

خخخخخ حالا فکر کن تو این شرایط بحران سی سالگی هم دارم😂😂😂😂

😖😖😖😖😖😖اره والا.باز این دوستمون میره چندتا کشور حالش بهتر میشه ماچی

آخه من از کل خواسته هامم زدم ولی هنوزم کم میاریم.قسط خونمون خیلی سنگینه😟

حقوق شوهرمن1200 قسطامون1 تومن

😭😭😭😭 نمیخواااام

خدا بهت صبر بده خواهر

من که چنان وحشتی ازش دارم حتی نمیتونم بهش فکر کنم😭

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤