مرسی عزیزم😍 میدونم ولی احساس میکنم خیلی کارایی که میخواستمو نکردم
بیشترمون همینیم عزیزم به هزار دلیلی که همه میدونیم ولی چاره ای نیس ناراحت شدنه طبیعیه من روزه تولدم همش داشتم گریه میکردم ولی بعد دیدم خب گریه و ناراحتی فایده ای نداره باید از سالهایه بعدی حداکثره استفاده رو بکنم که انشالله ساله بعد از خودم راضی تر باشم😀
جدی؟ من اصلا این حسا رو ندارم تازه میخام کلی برا عید جنگولک بازی دربیارم!
خوشبحالت کاش منم پول داشته باشم یکم به خودم برسم.دس دارم مانتو اسپرت بخرم اما نمیدونم چجوری هستن مدل هاش
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
چقدر انرژی مثبت، مرسی عزیزم، ولی تا نرم توش نمیدونم، حالا دقیق نمیدونم کی میرم تو سی سالگی، میترسم ن ...
کم کم با یه زن پخته زیبا با تجربه روبرو میشی
مطمئن باش اصلا بد نیست
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
۳۰ سالگی خیلی قشنگه به نظرم اوج جوونیه .نمیدونم چرا حس منفی داری از تک تک سالای زندگیت میتونی لذت بب ...
مرسی عزیزم، شاید به آرزو هام نرسیدم، شاید فکر میکنم دیر شده، دهه دوم زندگیم پربار بود، درسمو خوندم ازدواج کردم، ولی اون حس جهانگردیم، و لذت بردن رو تو این ۵ سال قبل کم داشتم، الان حس میکنم دیگه وقت تموم شده، مثل زمان امتحان با یه برگه نصف و نیمه نوشته شده
چون الان هم پول بیشتری دارم هم آزادی بیشتر و هم دست و پادارترم
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
من که بیشتر خوش بودم چون الان هم پول بیشتری دارم هم آزادی بیشتر و هم دست و پادارترم
وای خداکنه منم اینجوری بشم الان که حسم خوب نیست