2777
2789

آقاهه 

خوش اخلاق 

خسیس نیست 

اهل فحش و توهین نیست 

هر چی پول داره و نداره میده به همسرش ...

و خیلی احترام خانمشو حفظ میکنه 

اما 

یه وقت هایی همسرش داره باهاش حرف میزنه حواسش نیست و خانمش ادعا میکنه بهم بی توجه هست و دوستم نداره 

خانمش میگه به خاطر این رفتارش حتی جرئت نمیکنم تو جمع باهاش حرف بزنم که حواسش پرت بشه و بهم بی احترامی بشه 

و اینکه اصلا مرد چشم ناپاکی نیست اما خانمش ادعا میکنه که تو خیابون ، خانم هارو میبینه و دقتش خیلی بالاست و همه رو باید ببینه ...

میگه تو خونه حوصله ام باهاش سر میره و زیاد صحبت نمیکنه ....

موقع خواب مثلا از ۷ شب دو شب اینها راحت کنار تی وی خوابش میبره و خانمش اینو نشونه بی توجهی و دوست نداشتن میدونه و میگه با اینکه میدونه میترسم  تو اتاق تنها  بخوابم  یهو نصف شب پا میشم میبینم تنهام و همسرم جلو تی وی خوابیده ....

خانمه میگه اگه خونه واس خودم داشتم طلاق میگرفتم و به زور دارم زندگی میکنم  

حق با خانمه هست ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیگرفتم

دیگه راحت تر از این تو دنیا نیست ، ترجیه میدم اینجوری باشه تا عیب ایراد دیگه ای داشته باشه خودمم تو زندگی علایقی دارم که اگ بخوام دنبالشون کنم نیاز دارم به یه فضای زیاد که کسی کاریم نداشته باشه به پر و پام نپیچه

هر ادمی ی خوبیایی داره ی بدی هایی 

و این آقا ذاتش خوبه اما بلد نیست توجه کنه یا احترام بذاره 

و این اذیت کننده اس 

اما دلیل محکمی برا طلاق گرفتن نیست از نظر من 

اون خانمم تا حدی حق داره بالاخره همه زنها دوس دارن طرف مقابل بهشون احترام بذاره ...توجه کنه و.

البته شما از کجا میدونید اقا بدون دلیل ب خانما زل میزنه؟

این حرفا چیه مثل اینکه از بیرون خبر نداره زندگی که همیشه رمانتیک بازی نیست هیچ کس کامل نیست بچسبه به ...

یعنی اصلا با مشکلات و ایرادات این آقا مشکلی نداشتید و اذیت نمی شدید؟ 

باهاش خوب بودید و میگفتید و میخندید؟

این حرفا چیه مثل اینکه از بیرون خبر نداره زندگی که همیشه رمانتیک بازی نیست هیچ کس کامل نیست بچسبه به ...

حقققققققق

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

چطوری زندگی می کردید که حالتون خوب باشه و رفتارهاشو چطوری تحمل می کردید؟

ازش کار بکش ، بگو بیا اشپزی کنیم اهنگ بذار برقص بگو اونم بیاد برید مسافرت برید پارک و شهربازی ، برید دوچرخه سواری 

اگرم نیومد من برام مهم نیست همه اینکارارو خودم میکنم اونم وقتی منو ببینه انقدر حالم خوبه ، خودشم به سمتم متمایل میشه

نه بنده خدا خوبه که

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نه طلاق نمیگیرمبه نظرم خانوم خیلی دنبال توجه از طرف همسرش هست وخیلی زوم کرده رو ابن مسئلهبهش بگو جدا ...

آخه افسردگی گرفته از رفتارهاش 

چطوری باهاش زندگی کنه ؟ 

شما اگه به جاش بودید چه رفتارهایی داشتید با چنین مردی؟