2777
2789

ما بعد 6سال رابطه لانگ ب هم رسیدیم

عشقمون هرروز نسبت ب دیروز بیشتر میشه😍

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۴ سال و خورده ای تصمیم گرفتیم 

حسمون بیشتر شد اما مشکلا هم بیشتر شد و بحثا فراوان.

و جنس دوست داشتن هم مال ما اینجوری بود که حساس تر شدیم خیلی 

رو رفتار گرفته تا پوشش هم 

یکسال دوس بودیم بعد ازدواج کردیم

اون از اول عاشقم بود ولی من رفته رفته عاشقش شدمم

الانم مثل روزای اولیم بعد چن سال

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

کاش منم مثل بقیه دخترا دوست داشتنی بودم 

الان هیچکس منو نمیخاد 💔💔💔 هیچوقت کسی منو نخاسته داشته باشه نخواسته باهام دوست شه

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

کاش منم مثل بقیه دخترا دوست داشتنی بودم الان هیچکس منو نمیخاد 💔💔💔 هیچوقت کسی منو نخاسته داشته باش ...

ان شالله به موقعش 

عاشقی یهو ادمو گرفتار میکنه،😂

ما دو سال دوست بودیم .هنوزم بعد این‌همه سال چیزی تغییر نکرده روزی نیست بهم نگیم دوستت دارم عاشقشم. هنوزم وقتی میخواد بیاد خونه قلبم میلرزه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت