2777
2789
اشتباه میکنی گلم، من خواهر و بردارم رو با تموم دنیا عوض نمیکنم

چرت یعنی یکی بگه مثلا یک میلیون دلار میدهم خواهر یا برادرتو رو میکشم قبول نمیکنی؟ 

یک میلیون دلار!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرت یعنی یکی بگه مثلا یک میلیون دلار میدهم خواهر یا برادرتو رو میکشم قبول نمیکنی؟ یک میلیون دلار!!!

نیازی نیست قسم بخورم و اینجا هم نیازی به ثابت کردن خودم ندارم ولی مگر فقط مرگ من رو از خانوادم جدا کنه، و لا غیر

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بچه چندمی ؟مگه چکار کردن؟

بچه چهارم هستم و ما ۶ تا خواهر و یک برادریم، ما همه مون یک دل هستیم و واقعا غمخوار هم هستیم، از هیچ کاری برای هم دریغ نداریم. فقط برای همه شون آرزوی سلامتی و خوشبختی و طول عمر دارم. خدا رو همیشه شاکرم که پدر و مادر و خواهر برادر عالی و صد البته یه همسر خوب و بچه های سالم دارم. هیچ چیزی برام توی این دنیا مهمتر از خانوادم نیست.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
چرت یعنی یکی بگه مثلا یک میلیون دلار میدهم خواهر یا برادرتو رو میکشم قبول نمیکنی؟ یک میلیون دلار!!!

خواهر برادر که هیچی ولی این پول رو بهم بدن راضی به مرگ هیچ کس دیگه هم نمیشم، شعار نیست ولی من بنده پول نیستم