2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن غسل و وضو نداره ولی چرا ادم به خودش اسیب بزنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اخه بدون مژه هم اب که نمیره داخل چشم ریشه مژه هم داخل چشمه تقریبا

عزیزم مژه و مو که نیاز به غسل ندارن منظور قسمتیه که به پوست میچسبه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم مژه و مو که نیاز به غسل ندارن منظور قسمتیه که به پوست میچسبه

😕 من از مژه کار پرسیدم میگفت اندازه یه نقطه به مژه میچسبه

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
😕 من از مژه کار پرسیدم میگفت اندازه یه نقطه به مژه میچسبه

اگه به خود مژه بچسبه اشکالی نداره چون مژه غسل نداره مثل موی سر  که مثلا ادامسی باشه غسل کنی درسته چون مو جزو بدن نیست و غسل نداره فقط اگه الوده یا نجس شده باشه باید بشوریش

عزیزم من مدیون کسی نمیشم اما به نظر خودم کراهت داره ولی باطل نیست