2777
2789

اگه مثلا برادر تون به یه نفر بدهکار باشهیه مبلغی ازخونه ای که داره توش زندگی میکنه رو بایه نفر شریک باشه بعد اون طرف بگه اون خونه غصبیه نماز درست نیست  مثلا من گاهی که میرم خونه برادرم نماز میخونم نمازم درست نیست بخش بیشتر اون خونه مال برادرمه فقط مثلا به اندازه ۱سوم اختلاف دارن نماز من درست نیست؟ 

عزیزم همین سوال رو از پاسخگو احکام بدون در عرض دو دقیقه جوابت رو میدن

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره اش چنده

توی اینترنت سرچ کن پاسخگویی احکام شرعی انلاین

یه سایت واست میره

برو توش از قسمت کارشناسان برخط موضوع سوالت رو انتخاب کن مثلا تاریخ، احکام، یا مشاوره کودک و.. هر کدوم رو خواستی بزن روش کارشناس میاد روی خط جوابت رو میده

اگه متوجه نشدی بپرس بهت میگم چجوری واردش بشی

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

توی اینترنت سرچ کن پاسخگویی احکام شرعی انلاینیه سایت واست میرهبرو توش از قسمت کارشناسان برخط موضوع س ...

خیلی ممنون از راهتمایت بعد مشاوره رایگانه ؟ 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو که تو خونه زندگی نمیکنی خونه از خودت نیست فقط مهمونی و نمازتو میخونی نماز اهل خونه نا درسته 

بعدش اگه خونه سهم و برادرت چند دنگشو داره یعنی مالک هم هست برو در همون قسمت برادرت مالکشع نماز بخون 

خیلی ممنون از راهتمایت بعد مشاوره رایگانه ؟

بله عزیزم همش رایگانه

جدا نیست قاطیه و نماز باطله

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

توی اینترنت سرچ کن پاسخگویی احکام شرعی انلاینیه سایت واست میرهبرو توش از قسمت کارشناسان برخط موضوع س ...

مگه میخواد قران از خودش بسازه که زنگ بزنه اینا پیش پا افتاده هستن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .