2777
2789

تحربی،؟راضی بودی از کنکور

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

سال چندم کنکورته؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول

ببین وجدانن اتاق کنکور داشتی؟یعنی یه اتاقی که توش خوب درس بخونی؟بعد خانواده رعایت رو میکردن؟برا سر و صدا و مهمون و....

مثلا اگه جلو چشمت مامان بابات حداقل ۴ روز در هفته کتک کاری داشتن و قهر و....و سر و صدا

تاثیری رو تو نداشت؟

ببین وجدانن اتاق کنکور داشتی؟یعنی یه اتاقی که توش خوب درس بخونی؟بعد خانواده رعایت رو میکردن؟برا سر و ...

چیشده عزیزم

همه مشکلاتی دارن سال کنکور منم داشتم در مسیر کنکورم

برای هر کسی یه جور مشکل پیش میاد

اگه اذیت میشی سعی کن بری پانسیون

چیشده عزیزمهمه مشکلاتی دارن سال کنکور منم داشتم در مسیر کنکورمبرای هر کسی یه جور مشکل پیش میاداگه اذ ...

والا منم هم سن تو هستم

کند ذهنم نیستم ها که مثلا بگی شاید مغرت نمی‌کشه

دانس آموز تیزهوشان

ولی اینایی که برات نوشتم شرایط زندگی خودم بود

تو این شرایط بودم و کنکورم رو خراب کردم

اجازه پانسیون و کتابخون و.. هم نداشتم

تو خونه با این مشکلات

الان آنقدر مامان بابام گفتن مه تو بهانه میاری اینا مشکل نیستن خودم باورم شده

از تو میپرسم واقعا بهانه میارم؟

آخه من تمرکز یا استعداد اینکه تست زیست بزنم تو شرایطی که مادرم داره کتک میخوره رو نداشتم😂🖤

والا منم هم سن تو هستمکند ذهنم نیستم ها که مثلا بگی شاید مغرت نمی‌کشهدانس آموز تیزهوشانولی اینایی که ...

نه بهانه نمیاری حق داری کاملا

من میفهمم چی میگی

ولی خب کتابخونه اگه بشه بری خوبه یا مدرسه تون پانسیون نداره بری ؟

اگه من جای تو بودم بیشتر درس میخوندم برم دانشگاه که از اون شرایط خونه فرار کنم :)💔

ببخشید فقط تا جایی که یادمه درصد هات خیلی خوب بود بخاطر همین پرسیدم

ببین واقعیتشو بخوای من خیلی از بچه های فرزانگانو دیدم

همشون اون جوری ک فکر میکنین نیستن واقعا

بعضیاشون خوبن

خیلیاشون نه

نه بهانه نمیاری حق داری کاملامن میفهمم چی میگیولی خب کتابخونه اگه بشه بری خوبه یا مدرسه تون پانسیون ...

میدونه

۲ روز قبل کنکورم مامان و بابام دوباره تا حدی دعوا کردن عمو هام اومدن

یک روز قبل کنکور با قرص خودکشی کردم ولی متاسفانه زنده موندم

میدونی

میخوندم

بخدا میخوندم

ولی سر و صداشون 

کتکاشون

نمیزاشت 

نمیزاشت😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤