2777
2789

می‌دونم پنجاه میلیون زیاد نیست الان ولی اگر یه عنوان یه خانم ماهی پنجاه درآمد داشتین حاضر می‌شدین با پسری که سه سال دیگه به درآمد میرسه نامزد بمونید ؟با این تفاسیر که تو این سه سال شاید برای سفر رفتن هم نیاز باشه شما هزینه بدین ولی خب عاشق اون پسر هستین و میدونین که به درآمد برسه خیلی دست و دلباز هست و اونم عشقش رو ثابت کرده همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر

من در امدم ۵۰ میلیون باشه یا مجرد میمونم یا با کسی ازدواج میکنم که درامدش از من بیشتر باشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نتیجه شد اینکه آقا هیچکار نمیکنه فقط حرفه

زبونش هم درازتر میشه🤣🤣🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نتیجه شد اینکه آقا هیچکار نمیکنه فقط حرفه

آخه این آقا واسه من خیلی کار ها کرده حتی قرض کرده طلا خریده واسه تولد هام ولی خب فعلا دانشجو هست تا اتمام درسش درآمد نداره

آخه این آقا واسه من خیلی کار ها کرده حتی قرض کرده طلا خریده واسه تولد هام ولی خب فعلا دانشجو هست تا ...

پس ارزشش رو داره

فقط 49 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

آخه این آقا واسه من خیلی کار ها کرده حتی قرض کرده طلا خریده واسه تولد هام ولی خب فعلا دانشجو هست تا ...

رشته‌هاتون چیه