2777
2789

سلام دوستان 

من یه پسر ۵ساله دارم و چند وقتیه اوردن بچه دوم بدجوری ذهنمو درگیر کرده.چون من خودم تا چندین سال تک فرزند و تنها بودم و از نظرم تک فرزند بزرگ شدن خیلی بده🥺

از لحاظ مالی خونه داریم یه ماشین هم داریم ‌ولی شغل و درامد همسرم هنوز اونقدر اوکی نیست و از لحاظ مالی تو فشار هستیم 😢

و تنها نقطه ضعف و دلیلی که باعث دودلیم میشه وضعیت اقتصادی خانوادمونه

اما از لحاظ عاطفی و تفاهم باهم اوکی هستیم خداروشکر 

اگر شما تو این شرایط بودین بچه دوم میوردین؟؟

میشه اگه شرایط مشابه با من داشتین یا تو اطرافیان بوده بهم راهنمایی بدین؟؟🥲

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما دلت می‌خواد بچه بیاری 

آیا اون بچه هم دلش می‌خواد تو فقر به دنیا بیاد و زندگی کنه؟

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

نمیتونین شغل همسرتونو عوض کنین که درامدتون بیشتر شه؟

شما باز نسبت به خیلیا بهترین بعضیا نه خونه دارن نه ماشین بعد بچه میارن 

افرین به شما که برنامه ریزی دارین

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

نه

بچه نباید تاوان بی‌پولی و نداری من رو بکشه

همه‌ش که غذا و جای خواب نیست

این بچه بعدا کلی کلاس اضافه می‌خواد

هنرستان بره یه‌جور خرج داره کنکور یه جور دیگه 

با این اقتصاد مملکت هم امکانش خیلی کمه کسی بتونه بالابکشه خورش رو اگه چیزی نداره

.She's somebody , not some body.  

عزیزم خداروشکر دوتا اصل زندگی که خونه وماشین رو داری من اگه مثل شما بودم قطعا میاوردم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

عزیزم اگه سن خودت و همسرت بالا نیس یکم صبر کن شرایط مالیتون بهتر بشه .اگرم بالای۳۰هستید بنظرم اقدام کن چون جدا از تاثیر سن تومسائل بارداری ،هرچی سنت بره بالاتر برای بچه داری بی حوصله تر میشی