2777
2789

ما تو این یک سال خیلی جدا شدیم ولی به هم برگشتیم 

خیلی همو دوست داریم 

الان بعد یک سال موقعیت جور شده ک بیاد همو ببینم خیلی دوریم 

ولی ما الان باهم کاتیم سر یه سری موارد 

میخوایم الان بیاد ببینیم بهم میخوریم یا نه 

ک یا کلا تمومش کنیم 

یا خانواده ها رو درجریان بزاریم

من اولین بارمه اصلا نمیدونم باید چه کار کنم توروخدا به سوالاتم جواب بدین

مثلا وقتی اومد رفتیم کافه من حساب کنم؟؟آخه الان ما باهم نیستیم حس میکنم زشته اگه اون حساب کنه 

اصلا چجوری رفتار کنم ؟خیلی دوسش دارم و مطمئنم انقد دستام میلرزه ک خودش میفهمه 

چه کار کنم چجوری باشم ک خوب باشه 

😭کلا بگید چجوری رفتار کنم

اوف لانگ بددددترین مدل رابطس

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف لانگ بددددترین مدل رابطس

میشه بگی لانگ چجوریه؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

وای بیا تاپیک اخرمنظرتو بگو رابطه ما هم همینجوریه ولی خیلی شرایطمون سختتره

دیدم فقط یه حرف دارم

آدمی ک بخوادت هیچی نمیتونه مانعش بشه😭😭😭💔💔💔

میشه بگی لانگ چجوریه؟

دوستی دوتا ادم که دو شهر و یا استان یا کشور متفاوتن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین قشنگ معلومه که هنوز دوستش داری، ولی چون الان باهم نیستین، قشنگ باید رفتارت متعادل باشه. نه زیادی صمیمی، نه سرد. خیلی معمولی باش، آروم حرف بزن، هیجان‌زده نشو. کافه اگه رفتین، اگه تو حساب کنی خیلی شیک‌تره چون نشون میده منتظر نبودی اون خرج کنه. یه چیز ساده بگیر که گرون هم نشه. اون لرزش دستم اومد، بذار بیاد ولی کنترل کن. نفس عمیق بکش، دستتو زیر میز نگه دار، به خودت مسلط باش. نذار بفهمه چقدر استرسی هستی. کلا: نرمال باش. ناز نکن. دعوا نکن. فقط ببین واقعا به درد هم می‌خورین یا نه. همین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!