2777
2789

انقدر خوشم میاد مثلا الان در حال درست کردن چای آتیشی بودیم تو طبیعت و از درخت ها میوه میچیدیم و با فک و فامیل حرف میزدیم 

گاهی خیلی دلم اینو میخواد توی تعطیلات طولانی مثل این ۳ روز

مثل اونجا که صحرا اسدالهی داشتن

سرسبز و دلباز و خوش آب و هوا

شماها کجایین؟

من سرکارم البته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤢🤮بیا دهات ما برای شما ما که محرم می‌خوایم بریم برای اینکه همه بگن ما پولداریم نذری بدیم و خانواده مون به شدت مخالفه ما می‌گیم اگر نذری بیاید به غریبه بدید نه همه که پولدارن تو دهات ما همه پولدارن

🫥😁منم یکی از آرزوهام این بود ک دهات داشتیم ولی خب نداریم 

شمام میتونید بری روستاهای خوش و آب و هوا کرایه کنید بمونید 

یا ویلا بخرید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
تا یه مدت خوب و جذابه بعدش دیگه عادی میشه مخصوصا ک باغ و.....کلی دردسر و رسیدگی داره

آره والا

اسی چه حوصله ای داره

من اینقدر دلم استراحت میخواد دوست دارم فقط بخوابم فقط متاسفانه شوهرم تعطیله و تو خونه ست استراحت منم ازم گرفته😂😂

🤢🤮بیا دهات ما برای شما ما که محرم می‌خوایم بریم برای اینکه همه بگن ما پولداریم نذری بدیم و خانواده ...

اره واقعا ندر برای فقراست 

البته همه میگن تبرکه و دوست دارن