2777
2789
عهه به بهگلم چرا قبول نشدی؟!چه نکته ای هس که بخوای بهم بگیممنون میشم

کد ۵ خوردم

۳ سال پیش🤭

دیگه پیگیر نشدم

نکته اینکه اگه میخوای کد ۵ نخوری ، حتی اگه اهل نمازجمعه و راهپیمایی و نمازجماعت و اینا نیستی بگو هستم

مکانشون ، سخنرانشون ، خطبه ها و سخنرانی هاشونو هم اطلاعاتشو بدست بیار چون میپرسن برای مچ گیری.

نگو نمازم قضا میشه روزه قضا دارم

بگو همه رو انجام میدم

صداقت براشون مهم نیست اصلا ، اینکه طبق میلشون باشی مهمه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کد ۵ خوردم۳ سال پیش🤭دیگه پیگیر نشدمنکته اینکه اگه میخوای کد ۵ نخوری ، حتی اگه اهل نمازجمعه و راهپیم ...

واقعا هم اهل اینا هستم من 

دروغ ندارم بگم😂چشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا هم اهل اینا هستم من دروغ ندارم بگم😂چشم

خب پس خداروشکر لااقل دروغ نمیگی😁♥️

با چادر برو حتما

لباست تیره باشه و بلند

جوراب بلند

شلوار راسته و رسمی

از کلمه استرس دارم و نگرانم و اینا هم استفاده نکن

گاهی هم سوالا رو تکرار میکنن

یا طعنه میزنن که واکنشتو ببینن

مثلا بهم گفت شما همیشه چادر میپوشی؟ گفتم آره

گفت یعنی همه جا دیگه باز گفتم آره ، تو عروسیا هم؟ آرهههه

گفت پس این دخترایی که تو عروسیا میبینم کیان که امروز هر کی اینجاست میگه همیشه چادر سرمه🫤😂

گفتم خب تو این شهر هزاران دختر وجود داره

امروز نهایتا شما با ۵۰ نفر همکلام شده باشین😂

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب پس خداروشکر لااقل دروغ نمیگی😁♥️با چادر برو حتمالباست تیره باشه و بلندجوراب بلندشلوار راسته و رسم ...

😂😂😂نه خودمم چادریم 

وای 😂😂😂عجب سوالی وای

😂😂😂نه خودمم چادریم وای 😂😂😂عجب سوالی وای

😂♥️

خلاصه جوری طعنه میزنن ببینن چی میگی و داره بهت برمیخوره ولی باید لبخند زنان اصرار کنی رو حرفت😁