2777
2789
عنوان

جوجه رنگی که عید خریدین هنوز دارین

299 بازدید | 46 پست

من قبل عید دوتا جوجه واسه دخترم خریدم یکیشون مرد اون یکی هنوز هست بزرگ شده یکسره توی خونه راه میره نمیدونم چکارش کنم دخترم راضی نمیشه بدیمش کسی خیلی دوسش داره گرفتار شدیما😁

اره البته یکم بعد عید خریدم الان گوگولی گوگو هم میکنن دادیمش به یکی از فامیلا که مرغ و خروس دارن چون خیلی بو داشتن نمیشد خونه نگه داشت 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر وقت جوجه می‌گرفتم بزرگ میشدن همشم‌ خروس میشدم😂🤌 یادش بخیر

اره اینا همشون خروسن.  خروسارو رنگ میکنن میریزن توی بازار    این جوجه ما که بهترین غذارو هم بهش میدم میخوره بازم هروقت جیش میکنه برمیگرده جیش خودشو میخوره😖😖  بزرگم بشه دلم نمیاد بکشیم گوشتشو بخوریم از بس که گ..ه خوری کرده🤣

اره البته یکم بعد عید خریدم الان گوگولی گوگو هم میکنن دادیمش به یکی از فامیلا که مرغ و خروس دارن چون ...

این جوجه ما که شب تا صبح توی سبدش خوابه    صبح برش میدارم زیر شیر پاهاشو پراشو میشورم (🤣) ولش میکنم توی خونه دور میزنه تا شب   بهترین غذارو میخوره ولی جیش خودشم میخوره😖😖

اره البته یکم بعد عید خریدم الان گوگولی گوگو هم میکنن دادیمش به یکی از فامیلا که مرغ و خروس دارن چون ...

مگه قوقولی قوقو نبود؟🤔

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

پسرعموم خریده بود بزرگم شدن ، بعدش خودش گفت کبابشون کنیم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

آخه‌ی دلم جوجه رنگی خواست🥺🥰

مرغ و خروس داریم تو حیاط ولی الان یاد بچگیم افتادم🫠😅

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗