2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک فاجعه‌

حادثه‌ی قتل الهه، در ظاهر، یک فاجعه‌ی شخصی و جنایی‌ست، اما لایه‌های عمیق‌تری از ناکارآمدی را نمایان می‌سازد. او در دل پایتخت کشور، در یکی از شلوغ‌ترین و پایش‌شده‌ترین نقاط شهر، به دست فردی که صرفاً یک خودرو در اختیار داشته برای مسافرکشی کشته شد.

آیا الهه تنهاست؟ آیا این اتفاق استثناست؟ قطعاً نه. این حادثه، چکیده‌ای تلخ از واقعیتی‌ست که شهروندان تهرانی، به ویژه زنان، روزانه در مواجهه با "مسافرکش‌های غیررسمی" تجربه می‌کنند.

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
تهران خطرناکه پر اتباع و شهرهای مختلف خدا بیامرزتشوکیلم گفت برای زندگی برم تهران گفتم ن میترسم شلوغه ...

خدا میدونه چ مرگ‌دردناکی داشته حالا

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

خوب سوار ماشین‌های شخصی نشن.

بنده خدا شاید عجله داشته. بره کمک برادر مریضش. قضاوت نکنیم 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
شما زیر همه تاپیکها همینو میگی حتی جایی که حرف کشتن یه دختر معصومه اکی ما دعا میکنیم برای خنده مادرت ...

چه ربطی داره؟ من برای دل شکسته مامانم دعا میکنم از خوشی که نیومدم کامنت بزارم

لطفا ادای فهمیده هارو در نیاریم!!!!!!!

نه سایت و نه تاپیک هم مال شما نیست خوشبختانه

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

چه ربطی داره؟ من برای دل شکسته مامانم دعا میکنم از خوشی که نیومدم کامنت بزارملطفا ادای فهمیده هارو د ...

حداقل اول بگو خدا بیامرزدش بعد زیر تاپیک مربوط به اون مرحوم واسه مادرت دعا کن انقدر خودخواه و خودبین نباشیم یکم شعور خوب چیزیه شما ازونهایی که میری مجلس ختم یه تسلیت نمیگی خواسته خودت رو میگی درک هم خوب چیزیه کم چیزی نیست یه دختر کشته شده درسته فامیلت نبوده ولی انسان بوده