2777
2789

من ترمیمی

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی ام ترمیمی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

خواهر من توی موسسه بهزیستی کار میکنه از ۲۰ تا پسر بچه ۸ تا ۱۲ ساله به ۱۵ نفرشون تجاوز شده

اونا سی نه داشتن؟

عزیزم شرم کنین از استفاده از این حرف ها

میدونی توی دبیرستان پسرانه چقدر تجاوز هست؟

میدونی توی سربازی ها چقدر تجاوز هست؟

چرا آخه این حرف هارو میزنین 

آدم بیمار چادر و شال و پسر و دختر حالیش نمیشه

من تو خیابون با مانتو عبایی بودم آقاهه رد شد با دوچرخه زد به باسنم در حالی که دوستم با شومیز و شلوار بود 

اونا فقط اون لحظه جنون دارن آدمش مهم نیست

خواهر من توی موسسه بهزیستی کار میکنه از ۲۰ تا پسر بچه ۸ تا ۱۲ ساله به ۱۵ نفرشون تجاوز شدهاونا سی نه ...

اشتباه کردی اومدی تاپیک من ،هرکسی نظر متفاوتی داره ،من مسئول بی بند و باری ملت نیستم یه تاپیکی بود که نظرمو گفتم 

اشتباه کردی اومدی تاپیک من ،هرکسی نظر متفاوتی داره ،من مسئول بی بند و باری ملت نیستم یه تاپیکی بود ک ...

نرود میخ آهنین در سنگ

انشالله آدم ها خودشون حرف هایی که میزننو و قضاوت هایی که میکنن رو تجربه کنن باشد که رستگار شوند😊🙏🏻

نرود میخ آهنین در سنگانشالله آدم ها خودشون حرف هایی که میزننو و قضاوت هایی که میکنن رو تجربه کنن باش ...

برات متاسفم که برای بقیه همچین دعایی میکنی .

اگه برای من بد میخوای میسپرمت دست خدا